My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Πρωτιές Σχολής στην Ημαθία

Το Σάββατο 19 Μαΐου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ταξίδεψε μέχρι τη Πατρίδα Ημαθίας για να συμμετάσχει στο δεύτερο τουρνουά της τοπικής Ακαδημίας “Ευστάθιος Χωραφάς”. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον με ακαδημίες από την περιοχή, ο Κιλκισιακός κατέβασε τρία αγωνιστικά τμήματα κερδίζοντας δυο πρώτες θέσεις.

Οι Τζούνιορ 2007-2008 με τον Τόνι Γκονζάλεζ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα πετυχαίνοντας το τρία στα τρία, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με συνεχείς συνεργασίες που απέφεραν αρκετά τέρματα.

Οι Προτζούνιορ 2009 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη έφεραν και αυτοί πρωτιά, καθώς ναι μεν συνάντησαν δυσκολίες στο τελευταίο παιχνίδι, όμως στα δύο πρώτα αποτύπωσαν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Οι Προπαίδες του Σέβου Σεβαστόπουλου κατέβηκαν με αρκετά διαφορετικό πρόσωπο λόγω απουσιών, κέρδισαν το πρώτο ματς, όμως στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν, προσπαθώντας όμως μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αγώνες και στη Θεσσαλονίκη

Τα ταξίδια και οι αγώνες δεν σταματούν για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, με τρεις ακόμη ομάδες να αγωνίζονται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Σήμερα ήταν η σειρά για τους Προτζούνιορ 2010, τους Τζούνιορ 2008 και τους Προπαίδες 2005-2006.

Και τα τρία τμήματα είχαν την εικόνα που θέλουν να βλέπουν οι προπονητές τους, δημιουργώντας όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Αποκλεισμός για τις Κορασίδες

Δεν τα κατάφερε ο Κιλκισιακός να περάσει στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Κορασίδων καθώς ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από τις Νέες Τρικάλων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο ΑΟΚ παρατάχθηκε με δυο βασικές απουσίες που σίγουρα έπαιξαν ρόλο, όμως και η γηπεδούχος ομάδα ήταν ένα πολύ δυνατό σύνολο κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης η Στεργιούλη άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα η Λαμπρινή Καραβασίλη έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, και αφού δε συνέβη αυτό, ήρθε η Κωστοπούλου να σημειώσει το 2-0 του ημιχρόνου.

Όσο και να προσπάθησε ο Κιλκισιακός, δεν μπόρεσε να φτάσει στη μείωση του σκορ. Αντιθέτως τα Τρίκαλα έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος με την Ευαγγελάκου, και πήραν την πρόκριση για το Final Four που θα γίνει από 8-10 Ιουνίου.

Φυσικά η χρονιά είναι επιτυχημένη για τον Κιλκισιακό, μιας και έφτασε στην άνοδο στη Β΄ Εθνική και μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κορασίδων.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μέλανι, Τατίδου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Τσοκακτσή, Ακριβοπούλου, Κουτσουραδή, Χατζηγεωργιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Παυλίδου. Έπαιξαν και οι Παπαδοπούλου και Σεφερίδου.

Σχολιάστε