My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κιλκισιακός: Πέρασε απ` το Χέρσο

Σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας σημείωσε ο Κιλκισιακός με 3-1, περνώντας από την έδρα της Δόξας Χέρσου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

kilkisiakos-bΑν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30′ (Φερεσίδης με κεφαλιά) κόντρα στη ροή του αγώνα, και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Κιλκίς έβαλε τη μπάλα κάτω και με υπομονή στο παιχνίδι της, γύρισε το ματς στην επανάληψη.

Ευκαιρίες που δε χάνονται με Τηλέμαχο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Μωυσίδη και Χρήστο Παρπουτσή, και το 1-1 ήρθε στο 74′, όταν ο αρχηγός Σπύρος Ματεντζίδης έκανε την ατομική ενέργεια και έστειλε τη μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Μωυσίδη που ισοφάρισε.

Άμεσα ο Κιλκισιακός έψαξε για το δεύτερο γκολ, με τον Λογγινίδη να έχει τρία λεπτά αργότερα οριζόντιο δοκάρι, και την πίεση να αποφέρει καρπούς στο 83′. Ο Κώστας Ραφαηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω αριστερά από τη περιοχή και με ιδανικό πλασέ την έστειλε στη δεξιά γωνία για το 2-1 υπέρ του ΑΟΚ.

Ο Κιλκισιακός συνέχισε με σκοπό να κλειδώσει τη νίκη, και αυτό το κατάφερε στο 88′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Νικολαΐδη, και όμορφο τελείωμα του Μωυσίδη.

Η ομάδα αύριο Κυριακή έχει ρεπό και από Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία για το εντός έδρας αγώνα με το Πάικο Γουμένισσας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Ζάικος (46′ Καζεπίδης), Ρετσινάς, Ραφαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Λογγινίδης, Σωκ. Παπαδόπουλος (60′ Παρπουτσής), Μωυσίδης, Ε. Παπαδόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος (72′ Νικολαΐδης).

Πηγή: Σελίδα Κιλκισιακού στο Φέϊσμπουκ

Σχολιάστε