My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Νίκες για νέους και γυναίκες

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Κιλκισιακός Β΄ που επιβλήθηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-0 του Σταθμού Μουριών, συνεχίζοντας το απόλυτο στον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη έφτασε τους 23 βαθμούς και επανήλθε στη τέταρτη θέση της κατάταξης. Νέα δύσκολη αποστολή τη Κυριακή, μιας και πηγαίνει στη Νέα Σάντα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ με φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τον τερματοφύλακα Κουτουκιά να πραγματοποιεί αρκετές αποκρούσεις.

Στο 20′ ο Νίκος Μαλάνια είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Φάσεις με τους Μαλάνια και Μαριόγλου για τον ΑΟΚ, που εν τέλει έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, όταν ο Φιλιππίδης έβγαλε την ασίστ στον Σαμουηλίδη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Κωτάκης, Πουρσανίδης, Ζαμανόπουλος, Κουραλίδης, Μαριόγλου, Κυριακίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης (83′ Σαμουηλίδης), Μαλάνια (75′ Δούκας), Ντοριάν (60′ Φιλιππίδης).

Πρώτα τα κορίτσια!

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού στη Δράμα με τη τοπική Δόξα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταίας του πρώτου γύρου. Στους 10 βαθμούς ο ΑΟΚ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία κλείνει στη κορυφή της κατάταξης τον Γενάρη και ετοιμάζεται για τη τελική ευθεία.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι καθ’όλη τη διάρκειά της, με πολλές δυνατές μονομαχίες, αφού και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Στο 11′ ο Κιλκισιακός άνοιξε το σκορ, με την Κωνσταντίνα Βασιλειάδου να σουτάρει έξω από τη περιοχή και την αντίπαλη τερματοφύλακα να κάνει λάθος με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 21′ η Ολγα Νικολαΐδου έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε όμως αυτή τη φορά αντέδρασε σωστά η πορτιέρο των Δραμινών. Στο 32′ ο Κιλκισιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τη Νικολαΐδου να πλασάρει από πλάγια θέση και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Δόξα είχε και αυτή μια καλή φάση στο 16′ με σέντρα σουτ, και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 38′ όταν η μπάλα κόλλησε στη περιοχή της Τσαρτσαράκη και η Κασαπίδου ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε φάσεις πέρα από κάποια μακρινά σουτ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγγου, Νικολαΐδου (76′ Τσιόνκη), Βασιλειάδου, Φούρναρη, Καραβασίλη (31′ Γάτσιου).

Σχολιάστε