My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Καλός κι ο βαθμός!

xrysoupoli-kilkisiakosΕκτός έδρας δοκιμασία είχε ο Κιλκισιακός που τέθηκε αντιμέτωπος την Κυριακή στη Χρυσούπολη κόντρα στον τοπικό Νέστο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο “στείρο” 0-0. Όταν αγωνίζεσαι μακριά από την έδρα σου ό,τι αποκομίζεις είναι θετικό, αν και ο Κιλκισιακός θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη.
Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με ένα σουτ του Τζέκου στο 5′ να μην ανησυχεί τον Μπαντή, με τους Κιλκισιώτες να έχουν καλή στιγμή στο 43′ όταν το σουτ του Μπελίτσα πέρασε εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.
Ο Κιλκισιακός ήταν ανώτερος στην επανάληψη, και έπειτα από ωραίο συνδυασμό στο 60′ ο Τριανταφυλλίδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 64′ με την κεφαλιά του Μαχαιρούδη να καταλήγει έξω.
kilkisiakosΟ Κιλκισιακός ενέτεινε στο τελευταίο εικοσάλεπτο τις προσπάθειές του για την επίτευξη του χρυσού τέρματος και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 70′ με τον Αμουτζάκη να “απογειώνεται” στο αριστερό του “παραθυράκι και να βγάζει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ματεντζίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαντής εξουδετέρωσε το πλασέ του Δεσύλλα.
Στο 86′ ο Παντελιάδης έκανε την κομπίνα σε φάουλ με τον Λογγινίδη, ο τελευταίος “έσπασε” τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί όπου ο Σαβελίδης μόνος του δε μπόρεσε να τη βρει σωστά και να την σπρώξει στα δίχτυα. Τελευταία φάση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καρατζιά να βρίσκει στη μεγάλη περιοχή τον Σαβελίδη, αλλά το πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Αμουτζάκης.
Την Κυριακή η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο φινάλε του πρώτου γύρου.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Αμανατίδης, Ηλιόπουλος (79′ Καρατζιάς), Λογγινίδης, Αϊβαζίδης (72′ Σαβελίδης), Παντελιάδης, Μπελίτσας (90’+2′ Μάναλης).
Σχολιάστε