My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Κιλκισιακός: Κάλεσμα για τη Σχολή

Από τον Κιλκισιακό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, και πάντα πρωτοπόρος με νέες καινοτομίες, δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ!

Οι παροχές που δίνονται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μιας και σκοπός της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του Κιλκίς, είναι να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τα φέρει μέσα στον αθλητισμό.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στη περιοχή του Σαλάτς. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, με φυσικό χλοοτάπητα και ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, από καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και διπλωματούχους προπονητές.

ΣΤΟΧΟΙ

Ο Κιλκισιακός βάζει γερές βάσεις από τα θεμέλιά του για να δημιουργήσει μια νέα κοιτίδα αθλητισμού στη πόλη μας, με απώτερο στόχο να καμαρώσουμε τα παιδιά με τη φανέλα του ΑΟΚ στις Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ
1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
2. ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
3. ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ.
5. ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934 854 549

Νέο φιλικό το Σάββατο

Ο Κιλκισιακός Β΄δίνει ένα ακόμη φιλικό το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς στις 5.30μ.μ. αντιμετωπίζει στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου το εφηβικό τμήμα του Αχιλλέα Περαίας.

Ο κ. Σαραφίδης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και παίκτες από την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, ενώ θα δώσει και χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά από το Παιδικό τμήμα.

Σχολιάστε