My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Εξαιρετικές οι γυναίκες

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού απέναντι στη Βασίλισσα Θράκης. Δεύτερο φιλικό για τα κορίτσια του Λάζαρου Δελήπαλτα και νέα νίκη, και μάλιστα κόντρα σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολης, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει στο πρώτο μέρος υπέρ της τον αέρα, αλλά τα κορίτσια του Κιλκισιακού να έχουν τη πρώτη μεγάλη φάση με τη Νικολαΐδου να κάνει το πλασέ και τις φιλοξενούμενες να απομακρύνουν στη γραμμή. Μοναδική φάση που απείλησαν ήταν δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, με την Τσαρτσαράκη να αποκρούει σουτ μέσα από τη περιοχή.

Στο όγδοο λεπτό της επανάληψης η Αναστασιάδου εκτέλεσε φάουλ, η αντίπαλη τερματοφύλακας έδιωξε ασθενώς και η Φούρναρη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 23′ του δευτέρου μέρους, η Μουρατίδου αυτή τη φορά έφερε τη μπάλα με στατική φάση προς την εστία, απόκρουση της πορτιέρο της Βασίλισσας και η 13χρονη Χριστίνα Τσιόνκη με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη, Μίγγου, Παυλίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδαμίδου, Χατζηγεωργιάδου, Κουτσουραδή, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου, Ν. Παπαδοπούλου, Σαραφίδου, Βασιλειάδου.

Κόλλησε η δεύτερη ομάδα

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με το Αναβρυτό. Έτσι έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Δάμο Παπαδόπουλο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ντοριάν έκανε από τα αριστερά τη σέντρα με τον Στέλιο Φιλιππίδη να πιάνει τη καρφωτή κεφαλιά και να ισοφαρίζει. Στο 68′ όμως το Αναβρυτό ανέκτησε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Θεοδωράκου. Τελικά έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς ο Κώστας Σακαλίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Ντοριάν (Δούκας), Κωτάκης, Κουραλίδης, Κελεσίδης, Φιλιππίδης, Μαλάνια, Κοσμερίδης, Παναγιωτίδης (Σακαλίδης), Κυριακίδης (Π. Ζαμανόπουλος).

Σχολιάστε