My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Φορείς της αλληλεγγύης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι Κιλκίς, πιστοί στην υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων με σκοπό να ενισχύσουν τα συσσίτια της Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας καθώς και στα Ενοριακά Παντοπωλεία της πόλης, όπου διανέμονται 300 δέματα κάθε μήνα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητού.

Φέτος μαζί με τους Προσκόπους συμμετέχουν στη δράση τα ΚΔΑΠ Ατέρμων, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Αλέξανδρος”, ο Σύλλογος Στενημαχιτών “ο Άγιος Τρύφων” και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς.

Η συλλογή τροφίμων θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης, και ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. Μπορείτε να προσφέρετε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, όσπρια, σάλτσες και γενικά τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Στον ίδιο χώρο λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές των δύο συστημάτων θα παίξουν και θα μοιράσουν ελπίδα και χαμόγελα, στέλνοντας δυνατά το μήνυμα αγάπης παντού.

Η εκδήλωση “Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης. Πρόσφερε κι εσύ!” πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και επαγγελματιών της πόλης.

Σχολιάστε