My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Το πανηγύρι είναι εδώ!

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με τα καθιερωμένα εγκαίνια η Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, η οποία θεωρείται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως διαβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μ. Πετζερετζής, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, φέτος προβλέπονται αυξημένα έσοδα, για τα οποία πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να τα διαθέσει για την περαιτέρω αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης.

Φέτος εκθέτουν στους χώρους του παραδοσιακού πανηγυριού της πόλης του Κιλκίς διακόσιοι επαγγελματίες που διαθέτουν τη σχετική άδεια, με μόνο τρεις εξ` αυτών να είναι αλλοδαποί. Ωστόσο, γι` άλλη μια χρονιά το ενδιαφέρον που επέδειξαν Κιλκισιώτες εκθέτες για συμμετοχή, δεν ήταν και πάλι ιδιαίτερα υψηλό.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Π. Τονικίδης, στη προαναφερθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το ζητούμενο για τον κορυφαίο θεσμό της πόλης είναι να αποκτήσει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έθεσε και το θέμα της αναζήτησης ενός προσφορότερου χώρου για τη φιλοξενία της.

Την ουσιαστική αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης προκειμένου να συμμετέχουν περισσότεροι ντόπιοι επαγγελματίες, ζήτησε κι ο ανεξάρτητος σύμβουλος, Θ. Βαφειάδης.

Παράλληλα, σύμβουλοι της μειοψηφίας έθεσαν και θέματα καλύτερης εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Οι εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης

Σχολιάστε