My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κιλκίς, σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου, με τους βασικούς κεντρικούς άξονες να διατηρούνται ανοιχτοί και την οδική κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά.

Με τέσσερις αλατιέρες που απομάκρυναν το χιόνι από τους δρόμους της πόλης και οικισμών (Ζαχαράτο, Ξηρόβρυση, Άνω και Κάτω Ποταμιά, Λειψύδριο, Βαπτιστή, Κυριακέικα, Κρηστώνη, Λεβεντοχώρι, Δαφνοχώρι, Μεσιανό) ενισχύθηκε χθες Κυριακή η προσπάθεια του αποχιονισμού της ΔΕ Κιλκίς.

Επιπλέον, τέσσερα ημιφορτηγά τύπου 4Χ4 επιχείρησαν σε δρόμους και στενοσόκακα ρίχνοντας αλάτι, ενώ ο όγκος του χιονιού που έχει μαζευτεί σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων της πόλης, θα απομακρυνθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές τους εμποδίζουν οποιαδήποτε παρέμβαση των μηχανημάτων έργου.

Στις Δημοτικές Ενότητες Γαλλικού, Δοϊράνης – Μουριών,Κρουσίων, Πικρολίμνης και Χέρσου παραμένουν τέσσερα γκρέιτερ του Δήμου συνεχίζοντας το έργο του αποχιονισμού και της διάνοιξης των εσωτερικών οδικών αρτηριών στα χωριά.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο Χέρσου, Δοϊράνης – Μουριών χαρακτηρίζεται μέχρι τώρα ικανοποιητική, ενώ ανοιχτοί είναι οι οδικοί άξονες Επταλόφου – Ριζανών – Ισώματος, Τερπύλλου – Ποντοκερασιάς, Ευκαρπίας – Κεντρικού καθώς και η οδική παράκαμψη Βάθης – Θεοδωρακίων.

Ο Δήμος Κιλκίς ενήργησε και για τη διάνοιξη δρόμων που οδηγούν σε κτηνοτροφικές μονάδες των ΔΕ Γαλλικού, Κρουσίων και Πικρολίμνης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, όσοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από αλάτι για να το χρησιμοποιήσουν σε σημεία των εισόδων της πολυκατοικίας και των οικιών τους μπορούν να το προμηθευτούν από την κεντρική αποθήκη που βρίσκεται στο π. στρατόπεδο Δογάνη (απέναντι από την είσοδο του σούπερ -μάρκετ Σκλαβενίτης) αρκεί να έχουν μαζί τους σάκους. Προσοχή: το αλάτι δεν ενδείκνυται για τα πλακίδια των πεζοδρομίων.

Σχολιάστε