My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Συλλαλητήριο τη Κυριακή

Συλλαλητήριο ενάντια στη λιτότητα πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 4.30 μμ, στη Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, παράλληλα με αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

syllalitirioΚάλεσμα προς τους Κιλκισιώτες-σες για συμμετοχή, εξέδωσε η Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς, αναφέροντας τα εξής:

“Τα τελευταία πέντε χρόνια άγριας λιτότητας είχαν καταστροφικά αποτελέσματα στην Ελληνική κοινωνία. Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 25%, 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν άνεργοι, 2,5 εκατομμύρια ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, 300.000 νέοι μετανάστευσαν και χιλιάδες απεγνωσμένοι αυτοκτόνησαν.

Αυτή την στιγμή, υπάρχει  μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, που προσπαθεί να διαπραγματευτεί τα αυτονόητα, δηλαδή τον τερματισμό της λιτότητας ως μέθοδο επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων της χώρας, τον σεβασμό στην δημοκρατικά εκφρασμένη ετυμηγορία του Ελληνικού λαού για αλλαγή πολιτικής και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Η χώρα μας αυτή την ώρα διεκδικεί την εθνική της αξιοπρέπεια, την ισότιμη σχέση της με τους εταίρους, τον σεβασμό των κανόνων της δημοκρατίας και την εφαρμογή της αρχής της αλληλεγγύης.

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί από την κυβέρνησή του και τους εταίρους στην Ε.Ε μία ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι αλλαγές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την έμπρακτη στήριξη του Ελληνικού λαού και των λαών όλης της Ευρώπης. Οι πρωτοφανείς παγκόσμιες εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον Ελληνικό λαό δείχνουν και το μέγεθος των αλλαγών που πρέπει να υπάρξουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενάντια σε μια καταστροφική ανατροφοδοτούμενη πολιτική λιτότητας και φτωχοποίησης των μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις στήριξης της Ελληνικής Κυβέρνησης  την Κυριακή το απόγευμα στις 4.30μμ στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.”

Σχολιάστε