My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Πρόσληψη 31 οκταμηνιτών

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικά τριάντα ενός (31) ατόμων, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Η προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, θα γίνει πρόσληψη:

  • τεσσάρων (04) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων,
  • ένος (01) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – Σαρώθρου,
  • ένος (01) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – Καλαθοφόρου Οχήματος και
  • είκοσι πέντε (25) ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων.

Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση: sox1-2020.kilkis@dhmoskilkis.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κιλκίς, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (συγκεκριμένα από 04 Ιουνίου 2020 έως και 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 24:00). Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου (ΣΟΧ) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου (ΣΟΧ) δ) στην ιστοσελίδα e-kilkis του Δήμου Κιλκίς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρατίθεται ένας συνοπτικός οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων.

Όλα τα σχετικά έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν (αίτηση, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) καθώς και η Ανακοίνωση, το σχετικό Παράρτημα, Οδηγίες συνοπτικές για την υποβολή των αιτήσεων, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου (e-kilkis.gr). Συγκεκριμένα στην διαδρομή :

e – kilkis . gr  Ενημέρωση Πολιτών  Προκηρύξεις – Διακηρύξεις  ΣΟΧ1-2020 (http://www.e-kilkis.gr/index.php/enimerosi/prokirikseis-diakirikseis/1-2020)

Μετά την συμπλήρωση των σχετικών εγγράφων (αίτηση, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) και αφού ο ενδιαφερόμενος έχει στην διάθεσή του όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να τα «σκανάρει» σε αρχείο μορφής .pdf (είτε κάθε δικαιολογητικό χωριστά είτε όλα μαζί ).

Στην συνέχεια σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) θα επισυνάψει την αίτηση και όλα τα δικαιολογητικά που έχει σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) και θα τα αποστείλει στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : sox1-2020.kilkis@dhmoskilkis.gr Θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) θα είναι :

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΟΧ 1/2020

Προσοχή τον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e – mail) θα πρέπει να αποσταλεί έως και 15/06/2020 και ώρα 24:00 (η ημερομηνία και η ώρα θα αποδεικνύονται από την ημερομηνία και ώρα αποστολής του e – mail).

Για την πληρότητα των δικαιολογητικών την ΕΥΘΥΝΗ έχει αποκλειστικά ο ενδιαφερόμενος που υποβάλει την αίτηση.

Στην συνέχεια ο αρμόδιος που θα παραλάβει το e-mail, θα απαντήσει στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστολής, ότι «παραλήφθηκε», το οποίο μπορεί να γίνει και την επόμενη ημέρα.

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν λάβει μήνυμα, ότι παραλήφθηκε το e-mail, θα πρέπει είτε να ξαναστείλει το e-mail ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπηρεσία (23410 75234 – 23410 75235 – 23413 25164).

Σχολιάστε