My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Ομιλία περί τοκετού

afisa-002Την Κυριακή 13 Δεκέμβρη και ώρα 11.30, η Εθελοντική διαδικτυακή Ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, διοργανώνει ομιλία σχετική με τα μυστικά του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή και το πλάνο τοκετού.

Προσκεκλημένος ομιλητής ελιναι ο μαιευτήρας-χειρουργός- γυναικολόγος Παπανικολάου Νίκος, ο οποίος καταρρίπτει το μύθο “μια φορά καισαρική, πάντα καισαρική” που ακόμη και σήμερα αποτελεί δυστυχώς κοινή πεποίθηση.

Η εθελοντική μας ομάδα για ακόμη μια φορά έχει την τιμή να φιλοξενεί έναν εισηγητή- επιστήμονα που πάει κόντρα στο κατεστημένο. Μετά τους γιατρούς – παιδιάτρους Παπαβέντση Στέλλιο και Μενούνου Δώρα, σε μια βδομάδα από σήμερα θα χουμε κοντά μας τον Παπανικολάου Νίκο, μαιευτήρα- χειρουργό-γυναικολόγο που έφερε στην Ελλάδα το φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική τομή και είναι ο πρώτος μαιευτήρας που εφάρμοσε το πλάνο τοκετού. Είναι ιδρυτής ενός πρωτοποριακού κέντρου ( Eleucis ) που στελεχώνεται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων ( όπως γυναικολόγο,μαία, διαιτολόγο, γυμναστρια, αισθητικό ) καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της εγκύου.

Σας περιμένουμε σε ακόμη μια ενδιαφέρουσα ομιλία, στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε