My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Κλειστά τα δικαστήρια Πέμπτη και Παρασκευή

Το Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, σε έκτακτη χθεσινή συνεδρίασή του, συντασσόμενο με την από 30 Οκτωβρίου απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους σήμερα Πέμπτη 1 και αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, αντιδρώντας:

1. Στις κατατεθείσες υπό ψήφιση διατάξεις περί Επικουρικού Κεφαλαίου, οι οποίες καταστρατηγούν θεμελιώδη δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών – θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και λοιπών εμπλεκόμενων σε αυτά.

2. Στα φημολογούμενα φορολογικά μέτρα που αναμένεται να πλήξουν κατά τρόπο πρωτοφανή κοινωνικά άδικο και ανάλγητο αδιακρίτως τον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών, ο οποίος βιώνει στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας

3. Στο στρεβλό τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή στη χώρα μας η δήθεν αναγκαιότητα απελευθέρωσης του δικηγορικού λειτουργήματος κατά τρόπο αναντίστοιχο προς τα ευρωπαϊκά δεδομένα, που καταλήγει να στοχοποιεί το δικηγόρο στα μάτια της κοινωνίας

“Ζητούμε εκ νέου την άμεση απόσυρση των εν λόγω διατάξεων και καλούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου και τους Έλληνες Βουλευτές να απέχουν από νομοθετικές πρωτοβουλίες που φαλκιδεύουν το κράτος δικαίου και το εν γένει δικαιικό μας σύστημα”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχολιάστε