My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκίς: Η εκδήλωση για το τοκετό

papanikolaouΗ Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς (www.facebook.com/groups/kilkis.thilasmos) είχε την τιμή  να φιλοξενήσει στην πόλη μας τον μαιευτήρα-χειρουργό-γυναικολόγο Παπανικολάου Νίκο, την Κυριακή 13 Δεκέμβρη και ώρα 11.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Τα θέματα που ανέπτυξε ο ομιλητής ήταν τα εξής: Α. Τα μυστικά του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή Β. Η σημασία του πλάνου τοκετού στην εγκυμοσύνη.

Ο ομιλητής καθήλωσε το κοινό του όχι μόνο με τη θεματολογία που έρχεται κόντρα με το κατεστημένο και όσα γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα, αλλά και με τον απολαυστικό τρόπο παρουσίασης.

Ευχαριστούμε το καφέ – ζαχαροπλαστείο. SISTERS για τη χορηγία του καφέ, ο οποίος βοήθησε στη μικρή καθυστέρηση λόγω…απρόοπτου τοκετού. Γνωρίζοντας όμως ότι ο προσκεκλημένος ομιλητής σέβεται τη γέννα υπήρχε ενδεχόμενο να βγούμε εκτός προγράμματος κάτι το οποίο συνέβη.

Η γέννα το πρωί της ομιλίας πήγε μια χαρά για μια δευτερότοκη μητέρα στη Θεσσαλονίκη και με μια μικρή καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε μια ομιλία καθηλωτική, ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη κατατοπιστική.

Ευχαριστούμε το μαιευτήρα – χειρουργό – γυναικολόγο Παπανικολάου Νίκο για την προθυμία του να μιλήσει στο κοινό μας, για την υπέροχη παρουσίαση και κυρίως για το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το vbac ( φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή ) είναι μια ασφαλής πρακτική με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Ευχαριστούμε και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης Νίκο Αποστολίδη, φυσιοθεραπευτή και την Φανή Ανθυμίδου, αρχιτέκτονα.

Σχολιάστε