My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κιλκίς: Εκδήλωση υπέρ της Φώφης

(Βίντεο) Πολιτική εκδήλωση της Επιτροπής Στήριξης Υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Η εκδήλωση με θέμα “σχέδιο ΠΑΣΟΚ και Φ. Γεννηματά για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης” έγινε ενόψει των εσωπαραταξιακών εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, που θα λάβουν χώρα την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλης Τζελέπης, ο οποίος στάθηκε κυρίως στην ανάγκη να υπάρξει μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, καθώς και στην επίτευξη και διαφύλαξη της ενότητας του χώρου μετά και την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, το προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ στέλεχος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για “επανεκκίνηση της δημοκρατικής παράταξης” με την ηγεσία της Φ. Γεννηματά.

Τον κ. Τζελέπη προλόγισε το μέλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών ν. Κιλκίς, Γ. Αναστασιάδης, ο οποίος επικεντρώθηκε στο θέμα της μαζικής συμμετοχής στις εσωπαραταξιακές εκλογές και στην υπερψήφιση της κ. Γεννηματά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Ανδρέας Στοϊμενίδης, γραμματέας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη ισχυρής παρουσίας της παράταξης στους φορείς, στα επιμελητήρια και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV με στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Σχολιάστε