My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΚΙΔΗΣΟ: Η πρώτη συγκέντρωση

kidisoΗ πρώτη προεκλογική πολιτική συγκέντρωση στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στο Κιλκίς απ` το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γ. Παπανδρέου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Η συγκέντρωση, στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήδη προσχώρησαν στο νέο κόμμα, κατέληξε στη συγκρότηση tefanidouτου ψηφοδελτίου για το νομό μας, το οποίο θ` αποτελείται απ` τους Αναστάσιο Ασβεστόπουλο, Αλεξάνδρα Στεφανίδου και Αθανάσιο Τριανταφυλλίδη.

Και οι τρεις τόνισαν στις τοποθετήσεις τους ότι το νέο κόμμα δεν έχει να χωρίσει τίποτα απ` το ΠΑΣΟΚ αλλά έχει σοβαρές διαφωνίες με την ηγεσία του, ενώ θεωρεί τον Γ. Παπανδρέου ως τον πλέον αδικημένο και παρεξηγημένο πρωθυπουργό της χώρας.

asvestopoulos-papadopoulou-mixailidisΧαρακτηριστική ήταν η ατάκα της πρωτοεμφανιζόμενης στον στίβο των βουλευτικών εκλογών, Αλ. Στεφανίδου – που έκλεψε τις εντυπώσεις – ότι “ο φουσκωμένος εγωισμός του Β. Βενιζέλου θυμίζει το ανθρωπάκι της Μισελέν”, Ενώ απ` τη μεριά του, ο προεδρεύων Σ. Μιχαηλίδης τόνισε χαρακτηριστικά: “Θα δεχτούμε με αγάπη και συντροφικότητα το άλλο μισό του κόσμου μας που παραμένει σήμερα στο ΠΑΣΟΚ”.

Στο προεδρείο της συνάντησης συμμετείχαν επίσης ο Τάκης Ασβεστόπουλος κι η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με πρόταση της οποίας συγκροτήθηκε επιτροπή εκλογικού αγώνα στο Κιλκίς.

Σχολιάστε