My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΚΕΘΙ: Σεμινάριο στο Ηράκλειο

Με σημαντική συμμετοχή και διευρυμένη αντιπροσωπευτικότητα ξεκίνησε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης  το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) με στόχο την ενθάρρυνση των γυναικών για την ανάδειξή τους στα κέντρα πολιτικής ευθύνης.

agathopoulouΤο πρόγραμμα σήμερα θα εξελιχτεί σε θεωρητικό και βιωματικό στάδιο μέχρι αργά το βράδυ και θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την ολοκλήρωση του Β’ κύκλου, την Τρίτη 30/6, από εξειδικευμένους επιμορφωτές στο πεδίο αυτό.

Στον χαιρετισμό που έστειλε προς τις συμμετέχουσες στο σεμινάριο της περιφέρειας Κρήτης, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Ειρήνη Αγαθοπούλου, αφού τις ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του φορέα, τόνισε ότι η αλλαγή του πολιτικού γίγνεσθαι μέσα από τη πλατιά συμμετοχή των γυναικών αποτελεί όραμα για το ΚΕΘΙ, που στο εξής θα ενισχύει ουσιαστικά και με κάθε δυνατό τρόπο την πορεία όσων γυναικών επιλέξουν να αναδειχτούν στον πολιτικό στίβο.

Ο χαιρετισμός της Ειρήνης Αγαθοπούλου κατέληγε με τη δέσμευση για συνέχιση της επικοινωνίας που ξεκίνησε σήμερα με το σεμινάριο αυτό και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συντείνουν στους ατομικούς στόχους των γυναικών που συμμετέχουν.

Δελτίο τύπου απ` το ΚΕΘΙ

Σχολιάστε