My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΔΒΜ: Απονομή βεβαιώσεων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς διοργάνωσε με επιτυχία την δεύτερη Εκδήλωση Απονομής Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

10958060Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπός της Μητρόπολης ο Αιδεσιομολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Πρόδρομος Πεντζερετζής, η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Δήμου Κιλκίς κ. Πηνελόπη Σιούρδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν Εκπαιδευτές που συνεργάσθηκαν και συνεργάζονται με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς: κ. Ειρήνη – Βαλεντίνα Αγγελίδου εκπαιδεύτρια της Τουρκικής γλώσσας, κ. Αλεξάνδρα Καρολίνη εκπαιδεύτρια της Ρωσικής,  και η κ. Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου εκπαιδεύτρια της Ποντιακής διαλέκτου καθώς και οι Εκπαιδευόμενοι κ. Φωτεινή Αναστασιάδου, κ. Χρήστος Ανδρεανίδης, κ. Άννα Παπαού που παρακολούθησαν εκπαιδευτικά προγράμματα το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014. Όλοι τους μετέφεραν τις εμπειρίες τους στο πλήθος κόσμου που τους παρακολουθούσε ενώ το παρότρυναν  για ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή στα προγράμματα και τις δραστηριότητες του Κέντρου για την ανάδειξη του πνεύματος της Δια Βίου Μάθησης!

Από την εκδήλωση έστειλε το δικό της μήνυμα, η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς κ. Πηνελόπη Σιούρδα, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους που στελεχώνουν και στηρίζουν τις δράσεις και το ενημερωτικό έργο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς. Προανήγγειλε τη λειτουργία ξενόγλωσσης βιβλιοθήκης χορηγίας γνωστού εκδοτικού οίκου και τη Δωρεάν και ανοιχτή πρόσβαση σ αυτήν από όλους τους δημότες,  «γιατί το να αγοράσεις ένα βιβλίο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να το διαβάσεις» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Καταληκτικά ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα ξεκινήσουν οι ενάρξεις των πρώτων τμημάτων μάθησης για το 2015 για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά εφόσον συμπίπτουν με τις προτιμήσεις τους. Επίσης κάλεσε όλους τους ενήλικες Δημότες του Δήμου Κιλκίς να αξιοποιήσουν τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Οι βεβαιώσεις επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης της περσινής χρονιάς, απονεμήθηκαν από τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης πατέρα Γεώργιο, τους ΑντιΔημάρχους Κιλκίς κ. Δημήτρη Τσαντάκη και Πρόδρομο Πεντζερετζή, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Μαρία Τσοπούλου και τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής της β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστο Ντέντα οι οποίοι και συνεχάρησαν τους εκπαιδευόμενους για τις βεβαιώσεις τους.

Δελτίο τύπου από Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κιλκίς

Σχολιάστε