My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κατεπείγον ΔΣ για τα διόδια

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με θέμα «έκφραση διαμαρτυρίας για την λειτουργία πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο, πριν από την κατασκευή σύγχρονου με διεθνείς προδιαγραφές αυτοκινητόδρομου», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 2 μμ.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, διαπιστώνοντας την έναρξη εργασιών για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων επί της Π.Α.Θ.Ε.,  στον κόμβο του Πολυκάστρου, η επιβολή των οποίων  θα πλήξει οικονομικά τους κατοίκους του δήμου χωρίς να τους παρέχει καμία ανταποδοτική υπηρεσία , προχώρησε στις εξής ενέργειες:

  • Έστειλε διάβημα διαμαρτυρίας για το θέμα προς τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Α. Καραμανλή.
  • Επισκέφτηκε  σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας «Εγνατία οδός ΑΕ» κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο προκειμένου να του μεταφέρει την έντονη δυσφορία του δήμου Παιονίας   καθότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ή επικοινωνία πριν αρχίσουν τα έργα αλλά κυρίως διότι είναι απαράδεκτη η όποια επιβολή διοδίων πριν την κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.
  • Ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παιονίας, για το θέμα των παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, που θα γίνει  την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 2 μμ στην αίθουσα Ιωάννης Καρακασίδης στο δημαρχείο του Πολυκάστρου.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης θα ενημερώσει τους συμβούλους και τους κατοίκους για τις μέχρι τότε επαφές του και θα τους καλέσει να συμπαραταχτούν στο δίκαιο αίτημα του δήμου μας . Θα προτείνει   συγκέντρωση  διαμαρτυρίας στην αερογέφυρα Πολυκάστρου την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις  2 μμ και τον προγραμματισμό παραπέρα  κινητοποιήσεων εν αναμονή  και της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή που κατέθεσε ο δήμος και η οποία θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο του 2020.

 Καλούνται οι κάτοικοι  να συμμετέχουν στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στις παραπέρα κινητοποιήσεις.

*Στην ως άνω συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα τη συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στη δράση ‘’ Ενίσχυση των υπηρεσιών Διαπολιτισμικής Μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας / Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας’’.

Σχολιάστε