My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κατεβαίνει με Χρ. Γκουντενούδη

doumoy_paionia isxiriΑνήκω στη νέα γενιά, στην κατηγορία των ενεργών πολιτών. Αυτοπροσδιορίζομαι ως ενεργή δημότης γιατί πιστεύω στο ρόλο και στη συμμετοχή των δημοτών στη δημόσια ζωή του τόπου. Με διάλογο, με πρόταση αλλά και με σύγκρουση, αν χρειαστεί.

Εκπροσωπώ τη νέα αντίληψη πραγμάτων. Η δική μου γενιά βλέπει από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα. Θέλει αξιοπιστία λόγων και έργων, απαιτεί το δικό της χώρο για να αναπτύξει θέσεις και προτάσεις σε θέματα που την αφορούν,  έχει μια πιο ακτιβιστική προσέγγιση για το περιβάλλον και την προστασία του, όπως και για τα δίκτυα εθελοντισμού.

Η δική μου γενιά θέλει ελεύθερο πεδίο δράσης για να δημιουργήσει και να εκφράσει τα όνειρά της, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της. Και το βασικότερο, θέλει να εμπνέεται από ανθρώπους που έχουν όραμα, έχουν αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα. Αυτές οι αρετές εν όλω σπανίζουν σήμερα, γιατί κατά βάση η σημερινή πολιτική και οι πολιτικοί της συνδέονται με το πολύ στενό τους προσωπικό συμφέρον.

Υπάρχουν όμως, έστω και κατ’ εξαίρεσιν, άνθρωποι που έχουν ανιδιοτέλεια, που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους, που στέκονται καθημερινά στο πλευρό των συνανθρώπων τους. Που κοιτάζουν πως θα βοηθήσουν, πως θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να προχωρήσουν μπροστά την περιοχή τους.

Ο Χρήστος Γκουντενούδης εμφορείται από αυτές τις αξίες. Το ενδιαφέρον του για την Παιονία είναι γνήσιο, έχει ιδέες, έχει εμπειρία, εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους και τους δίνει την ευκαιρία να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο Χρήστος Γκουντενούδης είναι ένας ικανός άνθρωπος και αύριο θα είναι ένας ικανός Δήμαρχος για όλους τους Παίονες. Χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. 

Γι’ αυτό είμαι μαζί του, γι’αυτό και τον στηρίζω. Για να κάνουμε όλοι μαζί, με τη δύναμη των συμπολιτών μας, μια Παιονία περήφανη, αξιοπρεπή,μια Παιονία Ισχυρή.

Ευαγγελία Σιώπκα

Δασοπόνος

Υποψήφια Σύμβουλος

Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης

Σχολιάστε