My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Καταστρέφουν την κτηνοτροφία”

Νέο συνεταιρισμό από ομάδες παραγωγών, προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

gala-ktinotrofia“Η συμφωνία και τελικά η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που μέσα σε όλα τα άλλα, περιείχε και τις αλλαγές στο γάλα είναι ένα ακόμα λιθαράκι της συγκυβέρνησης και των ετέρων της στο «θεάρεστο» έργο που επιτελούν και οδηγεί στην καταστροφή της κτηνοτροφίας και κατ’ επέκταση όλου του παραγωγικού ιστού της χώρας”.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, προτείνοντας ένα “νέο συνεταιρισμό από ομάδες παραγωγών για να μπορέσει η κτηνοτροφία να σταθεί όρθια και να παίξει αναπτυξιακό ρόλο στην ελληνική ύπαιθρο”.

Στην ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

Θυμηθείτε το ξεπούλημα της ΑΓΝΟ και που κατάντησε τώρα, το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, το φορολογικό νομοσχέδιο, την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, την νέα ΚΑΠ που διαλύει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και έπεται συνέχεια.

Τι θα γίνει με την ΦΕΤΑ, που τόσος λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια; Ήδη στον Καναδά παράγουν ΦΕΤΑ με αγελαδινό γάλα.  

Πρέπει επιτέλους οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να καταλάβουν ότι από αυτήν την υπόδουλη συγκυβέρνηση δεν  μπορούν να περιμένουν τίποτα.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας,  να οργανωθούμε, να αντισταθούμε, να συνεταιριστούμε σε έναν νέο συνεταιρισμό από ομάδες παραγωγών, για να μπορέσει η κτηνοτροφία να σταθεί όρθια και να παίξει αναπτυξιακό ρόλο στην ελληνική ύπαιθρο.”

Σχολιάστε