My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καταστήματα: “Ρολά” με αιτήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ανακοίνωσε το κλείσιμο όλων των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, προτείνει για τους επαγγελματίες:

Απαλλαγή από τις τρέχουσες εισφορές, αναστολή φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων, άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης, έκτακτο επίδομα για όσους κλείνουν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

Απαιτείται να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να επανέλθουμε σύντομα, και χωρίς απώλειες στις δουλειές μας. Όσο αφορά τις φοροελαφρύνσεις και αποζημιώσεις αντίστοιχα, περιμένουμε εν εξελίξει των αποφάσεων να ενημερωθούμε, για αυτό προτείνουμε για τους συνάδελφους επαγγελματίες τα παρακάτω:

Την απαλλαγή τους από τις τρέχουσες εισφορές για την προσωπική τους ασφάλιση για τους επόμενους μήνες, χωρίς απώλεια των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Την άμεση αναστολή των φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων για τους επόμενους μήνες. Να μην χαθεί καμία ρύθμιση λόγω μη δυνατότητας αποπληρωμής των τρεχουσών δόσεων στη εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, άλλους λογαριασμούς.

Την άμεση άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης, δεσμευμένων λογαριασμών, κατασχέσεων κλπ εις βάρος τους. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί αλλά και κάθε διακοπή ρεύματος, νερού κ.λπ.

Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα, αναλογικό του επιδόματος ανεργίας, για όσες μέρες αναγκάζονται να κλείσουν τις μικροεπιχειρήσεις τους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις περιπτώσεις εκείνων που το εισόδημά τους είναι το μοναδικό της οικογένειας.

Την ενίσχυση με έκτακτο επίδομα για όσους κλείνουν αναγκαστικά τις επιχειρήσεις του λόγω των γενικών μέτρων πρόληψης, όπως ιδιοκτήτες κυλικείων σε σχολεία, δημοτικών αναψυκτηρίων και καταστημάτων.”

Σ.σ.: Η φωτογραφία που επιλέχτηκε για το κείμενο, μπήκε έτσι για να ελαφρύνουμε κομματάκι το κλίμα!

Σχολιάστε