My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Καταδικαστική ήττα για τον Κιλκισιακό

Δύσκολα πια τα πράγματα για τον Κιλκισιακό που ηττήθηκε με 2-0 στο γήπεδό του από τον Α.Ο. Καρδίας και μειώθηκαν στο ελάχιστο οι ελπίδες του για παραμονή. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έμεινε στους 12 πόντους και πρέπει να κάνει πια πορεία πρωταθλητισμού στα 13 παιχνίδια που απέμειναν.

Στο 12′ ο Μοσχάκης έκανε την ατομική ενέργεια και πλάσαρε όμως ο Ε. Βασιλειάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Από το 15′ και μετά η Καρδία ήλεγξε το παιχνίδι και αφού πρώτα απείλησε με τον Μανιό, άνοιξε το σκορ στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρακόπουλου. Στο 38′ ο Προβατίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως υποδείχθηκε οφσάιντ, και λίγο αργότερα το πλασέ του Βερνάρδου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Κιλκισιακός είχε τη κατοχή, δίχως όμως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, μιας και η Καρδία έκλεισε όλους τους χώρους και δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία της.

Ο Κολιοφούκας σταμάτησε από το 75′ και μετά τους Ξανθόπουλο και Νικολόπουλο, με τον τελευταίο στο 83′ να κάνει το 2-0, όταν σε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ του Μανιού που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κολιοφούκα, ο παίκτης της Καρδίας πήρε την απόκρουση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Καρασίμος (53′ Ραφαελίδης), Καραμπάς, Παλάσκας, Ματεντζίδης (73′ Δρόσος), Ιορδανίδης (46′ Μεπλίτσας), Σαβελίδης, Λογγινίδης (63′ Πιπερτζής), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Προβατίδης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Ε. Βασιλειάδης, Τοπαλίδης, Α. Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Τσατσαρώνης (87′ Καρπίλης), Ξανθόπουλος, Γίδαρος, Δημητρακόπουλος (78′ Μουτζίκος), Μανιός (85′ Βελισσάρης), Βερνάρδος (68′ Νικολόπουλος).

Συνοπτικά, όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Εδεσσαϊκός-Αρης Παλαιοχωρίου 0-1
Ηρακλής-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0
Κιλκισιακός-ΑΟ Καρδίας 0-2
Φίλιππος Αλεξάνδρειας-ΑΕ Καρίτσας 0-1
Πιερικός-ΦΑΣ Νάουσα 2-2
Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας 0-0
ΑΠΕ Λαγκαδά-Αγροτικός Αστέρας 1-2

Η βαθμολογία

Νέα νίκη για τους μικρούς

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες του δευτέρου γύρου για τον Κιλκισιακό Β΄ που ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο του Αναβρυτού και έφτασε στους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γυριστό σουτ του Στέλιο Φιλιππίδη, και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Δάμο Παπαδόπουλο με εκτέλεση φάουλ.

Ανεβασμένη απόδοση για τον Κιλκισιακό Β΄ στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος έφτασε στο 2-1 με τέρμα του 15χρονου Κώστα Γιατισάκη, και ολοκλήρωσε τη νίκη του με γκολ του 16χρονου Χρήστου Σαμουηλίδη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Π. Ζαμανόπουλος (Σακαλίδης), Κουραλίδης, Κυριακίδης (Παναγιωτίδης), Φιλιππίδης (Ντοριάν), Κελεσίδης (Σαμουηλίδης), Κοσμερίδης, Μαλάνια, Γιατισάκης.

*Την Κυριακή το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη υποδέχεται τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών σε ένα δύσκολ παιχνίδι, με σκοπό να συνεχίσει το σερί του.

Σχολιάστε