My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Καταδίκη συμπεριφορών σε κάλπη

Δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, γνωμάτευσε η ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) του κόμματος, η οποία κλήθηκε να εξετάσει τις καταγγελίες για παρατυπίες στη κάλπη του Πολυκάστρου.

Ωστόσο, για την παρουσία εκπροσώπων υποψηφίων συνέδρων στο τραπέζι διαλογής των ψήφων, η ΕΔΕΚΑΠ επιφυλάσσεται να κινηθούν μετά το συνέδριο οι προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες. Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι “θεωρεί καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές και ενέργειες στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία του κινήματος”.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζοντας την υποβολή ενστάσεων στην εκλογική διαδικασία του Δήμου Παιoνίας του Νομού Κιλκίς και ειδικότερα κατά τη διαλογή των ψήφων για τη συντονιστική επιτροπή και τους συνέδρους του 3ου συνεδρίου προέβη στις εξής ενέργειες:

1. Ζήτησε τη διακοπή της διαλογής των ψήφων και την άμεση αποστολή της κάλπης στην Αθήνα προκειμένου η καταμέτρηση να γίνει από την ΕΔΕΚΑΠ.

2. Διενήργησε εξαρχής και ολοκλήρωσε τη διαλογή των ψήφων της κάλπης του Δήμου Παιoνίας για τη συντονιστική γραμματεία και τους αντιπροσώπους στο συνέδριο.

3. Από την διαλογή των ψήφων διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος ακόμη κι αν υπήρξε προσπάθεια προσθήκης σταυρών, διότι το εύρος της διαφοράς των ψήφων των υποψήφιων συνέδρων δεν δημιουργεί καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα και τη σειρά εκλογής των συνέδρων.

Ως γνωστό, σε καταγγελίες για εκλογικές παρατυπίες στη κάλπη της Παιονίας  έχουν κάνει, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης και η υποψήφια για τη ΝΕ Κιλκίς Έλλη Φρεγγίδου.

Σχολιάστε