My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταδίκη για βιασμό σε Ν. Καβάλα

Κάθειρξη οχτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 44χρονο Παλαιστίνιο για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση μιας 54χρονης Αλγερινής μέσα σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών, στην Νέα Καβάλα Κιλκίς.

Ο Παλαιστίνιος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (4-3) χωρίς ελαφρυντικό, ενώ η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, κατά την απολογία του, λέγοντας ότι οι ερωτικές συνευρέσεις έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Νοέμβριο 2017 ο κατηγορούμενος πλησίασε τη γυναίκα η οποία κοιμόταν σε διαφορετικό κρεβάτι, εντός κοντέινερ όπου διέμεναν. Της φίμωσε το στόμα με το χέρι, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε σε συνουσία, δύο φορές.

Οι δύο μετανάστες γνωρίστηκαν στη Χίο όπου έφτασαν μέσω θάλασσας, την ίδια χρονιά. Ο 44χρονος υποσχέθηκε στην 54χρονη ότι θα τη βοηθήσει να φύγει εκτός Ελλάδα προς τη δυτική Ευρώπη που ήταν ο τελικός της προορισμός.

Μετά τις σεξουαλικές πράξεις, που έγιναν χωρίς τη θέληση της, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι αρχικά φοβήθηκε να καταγγείλει τον κατηγορούμενο. Στη συνέχεια όμως ζήτησε βοήθεια από τους εθελοντές Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης διότι πονούσε πολύ, όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ ενημερώθηκε η αστυνομία.

Σχολιάστε