My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία κατά δασκάλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 TV, υπήρξε σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς καταγγελία κατά δασκάλου για ασέλγεια σε μαθητές του!

Συγκεκριμένα, με τίτλους “ένα αγόρι άνοιξε πρώτο τον κύκλο των μαρτυριών κατά του εκπαιδευτικού –  εν γνώσει των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπ. Παιδείας οι αναφορές”, ο συντάκτης Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρει: ​

Ένα περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς, που συζητιέται όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, απασχολεί και την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού που διερευνά με ιδιαίτερο προσεκτικό τρόπο τις καταγγελίες. Είναι ενήμερο και το Υπουργείο Παιδείας, έχει παρέμβει ήδη και η εισαγγελία.

Ένα αγοράκι είναι αυτό που έσπασε τη σιωπή του και ανέφερε στο σπίτι του πως δάσκαλός του, το παρενοχλεί σεξουαλικά. Οι γονείς θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του σχολείου, κάτι που έκαναν, φαίνεται όμως πως άνοιξαν κι άλλα στόματα, από άλλους γονείς.

Ο δάσκαλος, νεαρός σχετικά σε ηλικία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, δεν έχει παυθεί καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όμως δεν εμφανίζεται στο συγκεκριμένο δημοτικό.

Η υπόθεση είναι εν γνώσει του διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς με τον οποίο επικοινώνησε ο ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται

Σχολιάστε