My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κατά μεταλλείων, υπέρ Βοτανικού

Συνάντηση Σισμανίδη με Αλ. Σημαιοφορίδη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τερπύλλου κ. Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη πάνω σε ζωτικά θέματα που αφορούν την Τέρπυλλο αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Κρουσίων.

sismanidis-dimitrisΗ συνάντηση κρίθηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές. Ύστερα από την ενημέρωση και το ζωηρό διάλογο που προέκυψε για τη συνολική εικόνα της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς προχώρησε σε ξεκάθαρη τοποθέτηση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στην ευρύτερη περιοχή Μεταξοχωρίου –  Βάθης –  Θεοδωρακίων –  Φύσκας –  Δίβουνου –  Γερακαριού και Παλατιανού και δήλωσε ότι θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινήματα αποτροπής της επέμβασης στο χώρο από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

Ο κ. Σισμανίδης αναγνώρισε τη σπουδαιότητα της ουσιαστικής επαναλειτουργίας του Βοτανικού Βαλκανικού Κήπου στην Ποντοκεραιά και προσέθεσε ότι διανοίγονται προοπτικές ώστε ο Βοτανικός Κήπος να καταστεί μοχλός για την ευρύτερη ανάπτυξη του Κιλκίς, με συντονισμένες ενέργειες θεσμικών φορέων και του Δήμου Κιλκίς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύθηκε για την οριστική λύση στο πρόβλημα της ποιότητας νερού της Τερπύλλου, μετά τις αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν και έδειξαν τη συγκέντρωση αρσενικού στη δεξαμενή.

Τέλος, ο κ. Σισμανίδης δήλωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του δημότη ενώ επιφυλάχθηκε για την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών που έκλεισαν με γνώμονα και κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής και το νηπιακό δυναμικό της.

Ύστερα από τις τοποθετήσεις – δεσμεύσεις του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπύλλου κ. Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης δήλωσε συμπαραστάτης του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος 7Πόλις’’ και τάχθηκε στο πλευρό του κ. Δημήτρη Σισμανίδη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου.

Δελτίο τύπου από Δ. Σισμανίδη

Σχολιάστε