My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καρδιογράφος στο 2ο Γυμνάσιο

Ένας φορητός καρδιογράφος, δωρεά της εταιρίας ιατρικών μηχανημάτων Medical Shop Kilkis στο Δήμο Κιλκίς προστέθηκε από χθες στην ιατρική εργαλειοθήκη του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Το νέο σχολικό ιατρείο, που βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου και  διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία της διεύθυνσης, του διδακτικού προσωπικού, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και συμπολιτών μας, επιθεώρησαν χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο Διευθυντής της εταιρίας Ιωάννης Καρακώστας και ενημερώθηκαν από το Διευθυντή του Αλέξανδρο Ταμουτσίδη για τον εξοπλισμό του.

Το σχολικό ιατρείο διαθέτει βασικές υποδομές για τη λειτουργία του (κλίνη εξέτασης, θερμόμετρα, στηθοσκόπια, οξύμετρα, μετρητές σακχάρου, συσκευές οξυγόνου, απινιδωτή, υγειονομικό υλικό για Πρώτες Βοήθειες).

Η δωρεά καρδιογράφου, την οποία κατηύθυνε ο Δήμαρχος στο 2ο Γυμνάσιο ώστε να είναι επαρκέστερα εξοπλισμένο, έγινε δεκτή με ευχαριστίες από το Διευθυντή του σχολείου και τη σύντομη αναφορά στον τρόπο χρήσης του για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από το δωρητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά της εταιρίας Medical Shop Kilkis, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στο Δήμο Κιλκίς, ο οποίος είχε παραλάβει πριν από λίγους μήνες έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή για την έγκαιρη παροχή Πρώτων Βοηθειών, σε περίπτωση που χρειαστεί, στους εργαζομένους του και στα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου.

Σχολιάστε