My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Καλοκαίρι με τη Βιβλιοθήκη

Κάλεσμα στους νέους να συμμετάσχουν το καλοκαίρι στις δραστηριότητές της, απευθύνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Κιλκίς:

Είσαι από 4 έως 12 ετών; Θα παραμείνεις μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη; Ψάχνεις τρόπους να περάσεις δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Σου προτείνουμε μια  όαση που θα παραμείνει ανοικτή όλο το διάστημα του καλοκαιριού και λέγεται Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς! Στη Βιβλιοθήκη θα βρεις πολλά παιδιά της ηλικίας σου που θα συμμετέχουν στις «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»! Πρόκειται για μια καλοκαιρινή καμπάνια δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας για παιδιά, που περιλαμβάνει δράσεις με παραμύθια, θέατρο, φαντασία και μπόλικα ταξίδια και η οποία υλοποιείται  ταυτόχρονα σε 66 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή!

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου μπορείς να μας επισκεφτείς κατά τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (Δευτ-Παρ. 8:00-15:00) και να δηλώσεις συμμετοχή στη δράση ή στις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουνίου -και με ένα διάλλειμα- θα διαρκέσουν έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πάρε μαζί σου και τους φίλους σου, τα ξαδέρφια  και τα γειτονόπουλά σου και ελάτε στην παρέα της Βιβλιοθήκης!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να μπες στη σελίδα της βιβλιοθήκης http://www.libver.gr:4554 και να διαβάσεις το πρόγραμμα της καλοκαιρινής καμπάνιας. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείς να επικοινωνήσεις με τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 23410-76338 και στο mail vivlkilk@sch.gr.

Σχολιάστε