My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα

Ο Δήμος Παιονίας προσκαλεί τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο, αφού από το 2018 που ξεκίνησε η αναδιοργάνωση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, άρχισαν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα υποκαταστήματα που υπήρχαν στην έδρα του δήμου.

Οι διοικήσεις του δήμου Παιονίας διαμαρτυρήθηκαν μάταια για αυτήν την εξέλιξη σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στις διοικήσεις των τραπεζών εκθέτοντας τις ιδιαιτερότητες της ακριτικής περιοχής και τις αρνητικές επιπτώσεις που συνεπάγονται.

Έτσι, τηνΤρίτη 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διερευνητική συνάντηση με θέμα την εγκατάσταση υποκαταστήματος της συνεταιριστικής τράπεζας στο Πολύκαστρο, μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη, του αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών Αθανάσιου Τζούρτζου και του γενικού διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κ. Μακεδονίας Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη, ο οποίος επισκέφτηκε το δημαρχείο μετά από πρόσκληση της διοίκησης του δήμου.

Στη συζήτηση τέθηκε επί τάπητος η νέα πραγματικότητα και τα προβλήματα που δημιουργεί, διερευνήθηκε κατά πόσον είναι εφικτή η λειτουργία υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι δύο πλευρές.

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε