My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Καλή σύζυγος, εγωιστής γίγαντας

Στις 3 Αυγούστου, στις 9 μμ, θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Καλή σύζυγος”, που είναι μια συμπαραγωγή τριών χωρών, οι οποίες κάποτε ανήκαν στην ίδια χώρα. Ο λόγος για τη Σερβία, τη Κροατία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Όταν ο πολιτισμός ενώνει, λοιπόν, ότι η πολιτική χώρισε!

Η μεσήλικη Μιλένα αποτελεί υπόδειγμα συζύγου και μάνας, καθώς υποστηρίζει τον άντρα και τα τρία παιδιά της. Η τυχαία ανακάλυψη όμως σοκαριστικού οπτικού υλικού θα τη φέρει μπροστά σε ενοχλητικές αλήθειες, τις οποίες δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει.

  • Σκηνοθεσία – Σενάριο: Μιριάνα Καράνοβιτς
  • Πρωταγωνιστούν: Μιριάνα Καράνοβιτς, Μπόρις Ισάκοβιτς, Γιάσνα Τζούρισιτς
  • Διάρκεια: 90′
  • Έτος: 2016

“Ο Εγωιστής γίγαντας”

Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα προβληθεί στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Κλίο Μπάρναρντ.

Μια σύγχρονη ιστορία με ήρωες τον 13 χρονών Arbor και τον καλύτερο του φίλο Σουίφτι. Όταν τους αποβάλλουν από το σχολείο και ζώντας σαν ξένοι στην ίδια τους την γειτονιά, τα δύο αγόρια γνωρίζουν το Κίτεν, έναν ρακοσυλλέκτη της περιοχής.

Στην προσπάθεια τους να βγάλουν κάποια χρήματα, αλλά και να βρουν έναν σκοπό στη ζωή τους, ξεκινούν να δουλεύουν για εκείνον συλλέγοντας μεταλλικά απορρίμματα και καλώδια, χρησιμοποιώντας ένα άλογο και ένα κάρο.

Ο Σουίφτι έχει φυσικό ταλέντο με τα άλογα, ενώ ο Arbor προσπαθεί να μιμηθεί τον Κίτεν – με σκοπό να τον εντυπωσιάσει και να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, o Κίτεν φαίνεται να δείχνει μεγαλύτερη αδυναμία στον Σουίφτι, αφήνοντας τον Arbor στο περιθώριο. Η φιλία των δύο αγοριών δοκιμάζεται, καθώς ο Arbor γίνεται ολοένα και πιο άπληστος. Η ένταση κορυφώνεται οδηγώντας σε ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα τους μεταμορφώσει.

  • Χώρα:Μεγάλη Βρετανία
  • Διάρκεια:91′
  • Έτος : 2013
  • Είδος ταινίας: Κοινωνική

 

Σχολιάστε