My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Και πάλι για το Κ. Παντοπωλείο

Απ` τη πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς, Παρασκευή – Αλεξανδρίδου – Ποζίδου, λάβαμε και νέα απαντητική δήλωση με διευκρινίσεις για το δημοσίευμα του Kilkis24 με θέμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς:

koinoniko-pantopoleio-001Επειδή η παρέμβασή μου  στο δημοσίευμά σας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς προφανώς δεν σας καλύπτει, επειδή επαναλαμβάνετε τα ίδια ερωτήματα – αν και αυτά απαντώνται έμμεσα, σας διευκρινίζω ότι:

  • Ποσότητες τροφίμων και κρέατος δικαιούνται να παραλάβουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς και έχουν επομένως προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις των δικαιούχων έχουν ελεγχθεί από την προηγούμενη Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κιλκίς. Για λόγους διαφάνειας αλλά και αξιοκρατίας αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήσαμε και παραλάβαμε και τα εκκαθαριστικά των δικαιούχων για το οικονομικό έτος 2014.
  • Οι νέες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αναφορικά με την εγγραφή νέων μελών, θα αξιολογηθούν από τη νέα Επιτροπή Διαχείρισης, τα μέλη της οποίας ορίστηκαν πριν από ένα μήνα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Όταν συνέλθει για πρώτη φορά η νέα Επιτροπή Διαχείρισης θα αποφανθεί σχετικά.

Τέλος, σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ενημερώσω ότι με ευθύνη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) δέματα με ποσότητες κρέατος θα διανεμηθούν σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας από τους εργαζομένους του προγράμματος ”Βοήθεια στο Σπίτι”.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία των απόψεών μου.”

 

Σχολιάστε