My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Και κομμα των ανεργων, απο Θεσσαλονικη

Ανακοινώνεται αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, σε συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί  στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32, 7ος όροφος), η κάθοδος στην εκλογές ενός ακόμα κόμματος αλλά αυτή τη φορά διαφορετικού από κάθε άλλο. Πρόκειται για το “Κίνημα ανέργων”, με ιδρυτή τον δημοσιογράφο, Γαβριήλ Αβραμίδη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του νέου κόμματος αναφέρονται τα εξής:

Από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ανεργίας, κρίνεται επίκαιρο μα και αναγκαίο να ξεκινήσουν οι πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των ανέργων της χώρας, μέσα από τον πολιτικό τους φορέα σε συμμαχία με τους πληττόμενους από την καταστροφική πολιτική της τρόικας εργαζόμενους, αγρότες και μικρομεσαίους επαγγελματίες και βιοτέχνες, προκειμένου οι εθνικές εκλογές να σηματοδοτήσουν την αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων, την απελευθέρωση της χώρας και την ανατροπή της σημερινής πολιτικής.

Ο ιδρυτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ Γαβριήλ Αβραμίδης θα αναφερθεί στις άμεσες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που πρόκειται να εκδηλωθούν για την οργάνωση του πολιτικού και εκλογικού αγώνα.”

Σχολιάστε