My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Σούλη για εκλογές ΝΔ

Κάλεσμα προς τα μέλη της ΝΔ να δώσουν το παρών στις διαδικασίες εκλογής των οργάνων του κόμματος, απευθύνει ο πολιτευτής Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, σημειώνοντας στη σχετική δήλωσή του, τα εξής:

kazantzidis_soulis-001Στις 10 Ιανουαρίου 2016 η εκλογή του Προέδρου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αποτέλεσε την αρχή για το νέο ξεκίνημα της Ν.Δ.

Την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου όλοι μαζί από την αρχή συνεχίζουμε την πορεία αυτή και συμμετέχουμε μαζικά στην απαρχή των εσωκομματικώνεκλογών για την ανάδειξη των νέων Προέδρων και Μελών των ΔΗΜΤΟ – ΔΗΜΤΕ και των Αντιπροσώπων στο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος.

Στην συνέχεια την Τετάρτη 6 Απριλίου εκλέγουμε τους Υπευθύνους των Θεματικών Τομέων Δράσης των Νομαρχιακών Οργανώσεων και την Κυριακή 17 Απριλίου των Προέδρων των ΝΟ.Δ.Ε.

Στα τέλη του μηνός η διαδικασία των εσωκομματικών διεργασιών κορυφώνεται με τη διενέργεια του Συνεδρίου του κόμματος με στόχο την ανασυγκρότηση και την προετοιμασία ώστε η μεγάλη μας παράταξη να αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου αφήνοντας στο περιθώριο της πολιτικής απομόνωσης την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα.

Η προσέλευση όλων μας είναι δεδομένη και καλώ και εγώ με τη σειρά μου όλα τα Μέλη της Ν.Δ να δώσουν το παρών τους και σ΄αυτές τις διαδικασίες εκλογής των οργάνων του κόμματος.

Ψηφίζουμε τους ανθρώπους που θέτουν τον εαυτό τους υπό την κρίση των Μελών της υπεύθυνης παράταξης μας για να ενδυναμώσουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ονέος Πρόεδρος μας.

Για να κάνουμε όλοι μαζί την Ν.Δ και πάλι πλειοψηφούσα δύναμη στην ελληνική κοινωνία απαλλάσσοντας την Πατρίδα μας από την αριστεροακροδεξιά συμμαχία που νέμεται την εξουσία προς ίδιον όφελος εγκαθιστώντας ένα σύστημα που παραπέμπει στο παρελθόν το οποίο προσπαθεί με πείσμα να αντιγράψει κατά γράμμα.

Η Νέα Δημοκρατία ως η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων και επιτυχιών του περήφανου Εθνους μας ανασυντάσσεται και αναδιοργανώνεται και στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Συμμετέχουμε και ψηφίζουμε για να αποτελέσει πιο γρήγορα η σημερινή ανίερη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μια κακή παρένθεση γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη ταπείνωση και εξευτελισμό από ένα περίεργο συνονθύλευμα που μοναδικό σκοπό του έχει την στασιμότητα και την διατήρηση ενός πελατειακού κράτους που αποτελεί τροχοπέδη για την επικράτηση των υγιών, παραγωγικών δυνάμεων που θα κάνουν πράξη τη φυγή προς τα μπρος της ευλογημένης Πατρίδας μας.

Οι πολίτες αυτού του τόπου αξίζουν πολλά, αξίζουν και πάλι να είναι υπερήφανοι για τη χώρα αυτή την οποία οι πολιτικάντηδες της φευτοαριστερής διανόησης και της ακροδεξιάς πολιτικής πατερίτσας τους έχουν οδηγήσει στην απομόνωση και στον παραμερισμό σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς στα οποία συμμετέχει ως μέλος.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ουραγός των εξελίξεων και αποφάσεων, δεν μπορεί να είναι επαίτης και αποδιοπομπαίος τράγος αλλά οδηγός και συνοδοιπόρος στις μεγάλες προκλήσεις της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οικογένειας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων εκφράζω τις θερμές ευχές και ευχαριστίες μου στα δεκάδες μέλη που έθεσαν υποψηφιότητα σε κάθε γωνιά της χώρας μας γιατί νικητές είναι όλοι τους ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Ολοι μαζί από την αρχή γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει.”

Σχολιάστε