My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ισπανικό μοντέλο στον Κιλκισιακό!

Η Δεύτερη Ομάδα του Κιλκισιακού διανύει πια την τέταρτη χρονιά λειτουργίας της. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα οι νεαροί παίκτες του Κιλκισιακού Β΄ έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις παίζοντας για τρίτη συνεχή χρονιά στην Α΄ Κατηγορία.

Φέτος τα παιδιά έχουν την τύχη να βρίσκονται δίπλα τους δύο προπονητές με ισπανική ποδοσφαιρική παιδεία. Για τον Τόνι Γκονζάλεζ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού με πλούσια καριέρα σε Primera και Segunda Division, Super League και Football League, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του ΑΟΚ να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο, να αποκτήσουν από μικρή ηλικία επαγγελματική νοοτροπία, και να γεμίσουν με εφόδια τόσο νωρίς.

Μαζί του ο κ. Γκονζάλεζ έχει και τον Μιχάλη Θαλασσινό. Ο κ. Θαλασσινός παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομά του. Πτυχιούχος προπονητής και αυτός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία, και την τύχη να εργαστεί πέρσι ως προπονητής στην Κ14 της Λεβάντε.

Φέτος έχει και τον ρόλο του γυμναστή στην Ανδρική Ομάδα, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να κρίνει ακόμη καλύτερα τα παιδιά της δεύτερης ομάδας. Άλλωστε στόχος αυτού του συγκροτήματος με τον μέσο όρο ηλικίας να είναι στα 17 χρόνια, είναι να πάρουν…προαγωγή τα παιδιά για τον Κιλκισιακό.

Ήδη φέτος αυτό έχει γίνει με την προώθηση στους άνδρες των Νίκου Κελεσίδη και Σταύρου Πουρσανίδη. Δυο παικτών που ξεκίνησαν από τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού και έφτασαν μέχρι την πρώτη ομάδα. Εξάλλου το ρόστερ του Κιλκισιακού Β΄ αποτελείται από παιδιά που θήτευσαν στα φυτώρια του Κιλκισιακού και έφτασαν πια να χτυπούν την πόρτα της Ανδρικής Ομάδας.

Σχολιάστε