My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ικανοποίηση στον Άτλαντα Κιλκίς

Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς κατακτώντας την 3η θέση στο παιδικό, την 6η θέση στο Ανδρικό Β΄Εθνικής, την 6η θέση στις Νεανίδες και την 9η θέση στις Παγκορασίδες. Μία χρονιά η οποία μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλή, εάν αναλογισθούμε πως οι νέοι παίκτες/τριες του Συλλόγου δεν είχαν την ανάλογη εμπειρία αγώνων στα διάφορα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Η διοίκηση του Άτλαντα Κιλκίς για τα αποτελέσματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 που συμμετείχε με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα σε τέσσερα αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι πολύ ικανοποιημένη καθότι το τρίπτυχο που υιοθέτησε και εφαρμόζει << συμμετέχω – παίζω – μαθαίνω >> πάει πολύ καλά και η πρόοδος διαφαίνεται χρόνο με το χρόνο, αφού δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές/τριες της δύναμης του, μέσα από τους αγώνες, να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες μέσω των βιωματικών εμπειριών, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τον ομαδικό πνεύμα και τέλος την εκπαίδευση που μαθαίνουν (στις προπονήσεις τους) πάνω στις τεχνικές και τακτικές δεξιότητες να τις εμπεδώσουν γρηγορότερα.

Για άλλη μια φορά η Αθλητική οικογένεια του Άτλαντα Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές/τριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια. Τους γονείς των αθλητών/τριών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και διακριτικά παρακολουθούν την εξελισσόμενη πορεία των παιδιών τους. Τους φίλους του βόλεϊ που παρακολούθησαν τους αγώνες και στήριξαν όλες τις προσπάθειες μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους ανώνυμους και επώνυμους χορηγούς μας που βοήθησαν και βοηθούν τα μέγιστα στην βιωσιμότητα των τμημάτων και τέλος τους προπονητές μας που μεθοδικά και ακούραστα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και με τα θερινά τμήματα των ακαδημιών μας που θα συμμετάσχουν σε τέσσερα τουρνουά μίνι βόλεϊ.

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΪ…ΕΛΑ και συ!!!

Οι εγγραφές στα θερινά τμήματα εκμάθησης δεξιοτήτων του βόλεϊ αγοριών γεννηθέντα 2003-2008 και κοριτσιών 2005-2009 γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου

Τηλ:23410-29376. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ από 15 Μαϊου έως 15 Ιουνίου.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ

 Τα Αναλυτικά αποτελέσματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχουν ως εξής:

  1. ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Ανδρικό τμήμα σε ένα δύσκολο και παρατεταμένο πρωτάθλημα κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα διεκδικήσει ο πρωταθλητής Πιερικός Κατερίνης

  1. ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το παιδικό τμήμα συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης μας ΕΣΠΕΜ, κατέλαβε την 3η  θέση (τριταθλητές) από επτά ομάδες. Πολύ ελπιδοφόρο για το τμήμα αυτό. Πρωταθλητής:  Αριστ. Σκύδρας

  1. ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Οι εναπομείναντες νεανίδες του συλλόγου, (απεχώρησαν αρκετές λόγω σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση), δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 6η θέση από έξη ομάδες. Πρωταθλητής: Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

  1. ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι μικρές αθλήτριες του Άτλαντα Κιλκίς (προαγωνιστικό τμήμα) που προετοιμάζονται δυναμικά για τη μελλοντική τους αγωνιστική καριέρα στο άθλημα του βόλεϊ, συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ώστε  να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που του χρόνου θα τους δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν πολλά. Κατέλαβαν την 9η θέση από εννέα ομάδες στον Α΄όμιλο. Στην τελική φάση μεταξύ των πρώτων των 3ιών ομίλων, πρώτευσαν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σχολιάστε