My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση για την Ειδομένη

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και τη πεποίθησή του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην Ειδομένη οικονομικοί μετανάστες, εξέφρασε ο βουλευτής της Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας σήμερα Τετάρτη στο «Πρακτορείο 104,9 FM»

georgantasΟ κ. Γεωργαντάς πρότεινε να φυλαχτεί η περιοχή και μετά την εκκένωση του άτυπου καταυλισμού, έτσι ώστε πολλοί οικονομικοί μετανάστες που δεν έχουν καμία πιθανότητα αποδοχής της αίτησης πολιτικού ασύλου και ενδέχεται να απελαθούν, να απομακρύνονται έγκαιρα από την Ειδομένη σε περίπτωση που μετακινηθούν προς τα εκεί.

«Έχουν κρυφτεί σε διάφορα σημεία, στο δάσος, στα λιβάδια, κάποιοι έχουν πάει στα δύο βενζινάδικα που υπάρχουν πάνω στην ΠΑΘΕ και φοβάμαι ότι αν δεν πάρει κάποια μέτρα η αστυνομία, θα φανεί ότι γίνεται η εκκένωση και μετά από δύο-τρεις ημέρες θα έχουμε τα ίδια», ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς.

Υποστήριξε, επίσης, ότι “η εκκένωση της Ειδομένης καθυστέρησε σημαντικά, επειδή η κυβέρνηση δεν κατάφερε να δημιουργήσει έγκαιρα τα κέντρα φιλοξενίας”. Η κριτική του συμπεριέλαβε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην οποία επέρριψε ευθύνες λέγοντας ότι “και οι δημοτικές Αρχές δεν συνεργάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ζήτημα της αναζήτησης χώρων φιλοξενίας”.

 

Σχολιάστε