My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση από Ψηφ. Διακυβ/ση

Τoν υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τη λοιπή ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δέχθηκε σήμερα Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου.

Στην αρχή της συνάντησης ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει «λάβει εντολή να διαμορφώσει ένα κράτος σύγχρονο και λειτουργικό που δεν θα ταλαιπωρεί πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ δεν θα είναι φοβικό απέναντι στην ψηφιακή επανάσταση και τις αλλαγές που φέρνει η εποχή μας».

Επίσης, στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός ανέφερε: “Με χαρά διαπιστώνω ότι υλοποιείτε με επιτυχία τον προγραμματισμό τον οποίο είχαμε σχεδιάσει και νομίζω ότι σε σύντομο σχετικό διάστημα ένα καινούργιο Υπουργείο με πολύ άξια στελέχη, με ένα μείγμα πολιτικών και τεχνοκρατών, έχει ήδη πετύχει πολλά. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε και πολλά περισσότερα. Οπότε, καλωσήρθατε στο Μέγαρο Μαξίμου».

Ο κ. Γεωργαντάς αργότερα δήλωσε: “Συναντηθήκαμε, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός μας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι υλοποιείται με επιτυχία ο προσχεδιασμένος προγραμματισμός και ότι σε σύντομο σχετικό διάστημα το Υπουργείο μας έχει ήδη πετύχει πολλά. Με τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Πρωθυπουργού, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας προχωρά ταχύτατα και αποτελεσματικά, προς όφελος όλων των πολιτών.” 

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφ. Διακυβέρνησης

Σχόλια
One Response to “Ικανοποίηση από Ψηφ. Διακυβ/ση”
  1. Ο/Η georgios λέει:

    ti akrivos kanane?

Σχολιάστε