My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση ΑΔΕΔΥ για επίδομα

kalemkeridis_axilΤην ικανοποίησή του εκφράζει εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας  του  Νομαρχιακού Τμήματος  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, ο πρόεδρός της, Αχιλλέας Καλεμκερίδης, για το θέμα της μη απένταξης του νομού Κιλκίς απ` το καθεστώς των παραμεθόριων περιοχών.

Στη δήλωσή του, ο κ. Καλεμκερίδης αναφέρει:

«Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας  του  Νομαρχιακού Τμήματος  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς θα ήθελα να ευχαριστήσω αλλά και ταυτοχρόνως να συγχαρώ για την άμεση και δυναμική κινητοποίηση των εργαζόμενων  και των  φορέων (Bουλευτές, Tοπική αυτοδιοίκηση, Α.Δ.Ε.Δ.Υ, Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν, Ν.Τ. ΣΕΡΡΩΝ, Ν.Τ. ΔΡΑΜΑΣ, Ν.Τ. ΠΕΛΛΑΣ,  Σωματεία Εργαζομένων, Μ.Μ.Ε) που είχε ως αποτέλεσμα την ανάσχεση της εξαιρετικά δυσμενούς για τον δημόσιο τομέα  ρύθμισης αποχαρακτηρισμού του Ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές και όλων των συνακόλουθων ευεργετικών διατάξεων.

Εντέλει μέσα από την δυναμική και ταχύτατη κινητοποίηση όλων μας αποδείξαμε ότι μόνο με αγώνες κερδίζουμε αλλά και προασπίζουμε τα δίκαια εργασιακά μας κεκτημένα.

Όσο είμαστε ενωμένοι και σε αγωνιστική ετοιμότητα μόνο τότε θα μπορούμε να αντιστεκόμαστε στις επιθέσεις της κυβέρνησης και της τρόικας που μοναδικό στόχο έχουν την αποδυνάμωση του λαϊκού και συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να περνάνε ευκολότερα τις καταδικαστικές για τους εργαζομένους και επικίνδυνες για την κοινωνική συνοχή νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους.

Εμείς ως  Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς θα είμαστε σε επαγρύπνηση και καλούμε όλους τους εργαζομένους και τα μέλη των σωματείων μας να πράξουν το ίδιο.

Η μεγαλειώδης σε πλήθος και παλμό συγκέντρωση της Τρίτης έδωσε το στίγμα του αγώνα.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους βουλευτές να μην διανοηθούν εφεξής να περάσουν νύχτα τέτοιες δυσμενείς για τον ακριτικό μας νομό ρυθμίσεις. Θα μας βρίσκουν απέναντι.»

Σχολιάστε