My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θ. Παραστατιδης: 50-50 οι πιθανοτητες να φυγω η να μεινω

“Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω στις μετεκλογικές πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα είναι τόσο ραγδαίες, που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Ωστόσο, δεν έχω πάρει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις μου. Οι πιθανότητες να παραμείνω στην ενεργό πολιτική ή να μην ξανα-ασχοληθώ μαζί της είναι 50-50”.

Την δήλωση αυτή έκανε σήμερα στο ΚΙΛΚΙΣ24, ο ανεξάρτητος βουλευτής του νομού μας, Θόδωρος Παραστατίδης, διευκρινίζοντας ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει μετά κι από επαφές που θα έχει, ενδεχομένως κι εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με πολιτικούς του φίλους στο Κιλκίς.

Ο κ. Παραστατίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι μέλη της ομάδας των έξι διαγραφέντων απ` το ΠΑΣΟΚ βουλευτών, στην οποία ανήκει, είχαν επαφές με τη ΔΗΜΑΡ, στις οποίες όμως δεν συμμετείχε ο ίδιος. Οι επαφές έγιναν προς την κατεύθυνση της συνεργασίας κι όχι της προσχώρησης στο κόμμα του Φ. Κουβέλη, μας είπε ο Κιλκισιώτης βουλευτής. Πάντως, σε περίπτωση που οι επαφές κατέληγαν σε συνεργασία, ο ίδιος θ` αξιολογούσε μαζί με πολιτικούς του φίλους το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον συνδυασμό της Δημοκρατικής Αριστεράς στο νομό μας.

Όσο για την κίνηση Καστανίδη – Κατσέλη, αποκάλυξε ότι υπήρξαν αρχικά επαφές και μαζί της, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν καθότι οι “έξι” θεωρούν ότι ο νέος πολιτικός σχηματισμός που κυοφορείται δεν θα διαφοροποιείται στα βασικά του χαρακτηριστικά απ` το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την εκλογή του νέου προέδρου του, ο κ. Παραστατίδης είπε πολλά με δυο λέξεις: “Ποιός ασχολείται;”, αναρωτήθηκε!

Σχολιάστε