My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Θρακιώτικη συναυλία στον Άσπρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουλίου η Θρακιώτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου “Ανατολική Ρωμυλία”.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Σταυρούλα Γιαννακίδου, το σύμβουλο Απόστολο Πελτέκη καθώς και όλο το τοπικό συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Επιπλέον τη Δημοτική αρχή και κυρίως το Δήμαρχο κ. Κώστα Σιωνίδη και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Συμεωνίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή και φυσικά τον κόσμο που παρευρέθηκε και που στηρίζει κάθε φορά τις δράσεις μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΠΟΣΑΡ κ. Μαρία Ασανιώτου καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εκπροσωπήθηκε από τους κ. Δώρα Σκοδραμούδη, κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο, κ. Δημήτρη Δραγανίδη και κ. Μιχάλη Μπαλγκουρανίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν με τους εκπροσώπους τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς “Η Μπάμπω” με την κ. Γεωργία Σωτηρόγλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου “Ο Άγιος Γεώργιος” με τον κ. Γιάννη Σούρλα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδά “Τα Αναστενάρια”, το Ιερό Ίδρυμα “Η Λειβαδίτσα”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αξιοχωρίου “Αμυδών” με τον πρόεδρο κ. Άγγελο Αναστασιάδη και την κ Χριστίνα Δουλγέρη.

Και φυσικά ευχαριστούμε τους εξαίρετους μουσικούς που μας χάρισαν αυτή τη μαγική βραδιά κ. Νίκο Μποζόγλου, κ. Γιάννη Μαυρίδη και κ. Αλεξάνδρα Γουγουλάκη.

Σχολιάστε