My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θρήνος για το 13ο θύμα στην Υγεία

*Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Μέρες Χριστουγέννων και το Κιλκίς θρήνησε ένα ακόμα θύμα του φονικού ιού από την οικογένεια του υγειονομικού κλάδου, την 57χρονη νοσηλεύτρια Ζωή Ιωάννου.

Πρόκειται για το 13ο μέλος της οικογένειας των υγειονομικών του Κιλκίς που θυσιάζεται στη μάχη κατά του κορονοϊού.  “Έφυγε” σήμερα, 2η μέρα Χριστουγέννων, από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό στο ΑΧΕΠΑ, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένη από τη κλινική covid του Νοσοκομείου Κιλκίς όταν η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί.

Συλλυπητήρια Γ. Φραγγίδη

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο της Ζωής Ιωάννου έκανε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, αναφέροντας τα εξής:

“Με ιδιαίτερη  λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου του υγειονομικού κόσμου, νοσηλεύτριας  των Ε.Ι. του Γ.Ν.Κιλκίς, της Ζωής Ιωάννου.

Δυστυχώς στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού  είναι συχνές οι απώλειες των ανθρώπων που μάχονται ηρωικά στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, για να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους της που δίνουν καθημερινά την επικίνδυνη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Να ζητήσω από την πολιτεία να σταθεί ουσιαστικός αρωγός στις οικογένειες όλων όσων έχασαν τη ζωή τους, αγωνιζόμενοι με αυταπάρνηση στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.  Και να ζητήσω από όλους εμάς να είμαστε προσεκτικοί και να κρατούμε τα μέτρα προστασίας και πρόληψης, για να μη ζήσουμε άλλες τέτοιες οδυνηρές καταστάσεις”.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αναφέρει:

“Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου μας, Ζωής Ιωάννου που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολυήμερο και άνισο αγώνα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.”

Οι εργαζομένων του Νοσοκομείου

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφισσας Ζωής Ιωάννου, νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Καλό παράδεισο συναδέλφισσα.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, Σοφία Καπαλτσίδου, τονίζει:

«Τα λόγια χάνουν το νόημα τους με όσα τραγικά συμβαίνουν από το φονικό ιό. Θρηνούμε συνεχώς συναδέλφους που χάνουν τη μάχη με την ζωή.

Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και μία δική μας συναδέλφισσα που εδώ και αρκετό καιρό πάλευε με τον αόρατο εχθρό διασωληνομένη στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Καλό παράδεισο συναδέλφισσα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Με θλίψη, οδύνη και στενοχώρια, πληροφορηθηκε η κοινή γνώμη του νομού μας, σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την απώλεια της Ζωής Ιωάννου, εργαζόμενης στον τομέα υγείας στο νοσοκομείο Κιλκίς, από τον κορωναίο.

Η ΔΕΕΠ της ΝΔ

Η ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια, τους οικείους, τους συναδέλφους και φίλους της εκλιπούσας, η οποία αποτελεί το δέκατο τρίτο θύμα από τον φονικό ιό σε επίπεδο νομού.

Η απώλεια της άτυχης Ζωής, ενός ακόμη νέου συντοπιτη μας, αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όλους όσους και σήμερα, δυστυχώς, εμμένουν σε ανεδαφικα, εωλα και επικίνδυνα επιχειρήματα περί μη ύπαρξης του φονικού ιού ή ανήκουν επίσης στην κατηγορία των λεγόμενων αρνητών της μάσκας και των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης κατά του covid -19.
Πολλώ δε μάλλον, στην προκειμένη περίπτωση, που η αποβιωσασα υπήρξε Ηρωίδα όπως ομοίως και δικαίως Ηρωες είναι άλλωστε και όλοι/όλες οι συναδελφοι της εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας.

Τηρούμε απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λαμβάνουμε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας και όταν σύντομα ξεκινήσει το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού κάνουμε το καθήκον μας και εμβολιαζομαστε για να πάρουμε την κανονική μας ζωή πίσω.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης Ζωής. Αιώνια η μνήμη Της.

ο Στέφανος Παραστατίδης
Με πίστη και θάρρος δίνουν τη μεγάλη μάχη απέναντι στην πανδημία οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής· ιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ -όλοι μαζί.

Ο Στέφανος Παραστατίδης

Μία μάχη άνιση, μια μάχη υπό αντίξοες συνθήκες, μια μάχη με κόστος, ατομικό και οικογενειακό, μια μάχη χωρίς καμία επιβράβευση, μια μάχη που τη δίνουν μονάχα οι ήρωες -μια μάχη για τη Ζωή.

Σήμερα έχασε άδικα αυτή τη μάχη η νοσηλεύτρια Ζωή Ιωάννου, ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Θα την θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο, να εργάζεται και να προσφέρει αδιάλειπτα χωρίς ποτέ να διαμαρτύρεται. Αθόρυβη, έξυπνη, αποτελεσματική -ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα εργαζόμενου.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της -κουράγιο και δύναμη για την απώλεια.

Σχολιάστε