My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Θερινά εργαστήρια στη Τέχνη

Από την Τέχνη Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι ατέλειωτο, να ονειρεύεσαι ξύπνιος/α, να διαβάζεις λογοτεχνία, να τρώς καρπούζι και παγωτό. Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοισιά, ελευθερία αλλά και δημιουργική απασχόληση.

Για αυτό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τέχνης ετοίμασαν εκπλήξεις το φετινό καλοκαίρι για τους μικρούς μας φίλους!

Το καλλιτεχνικό μας καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά ξεκινά με ζωγραφική, κατασκευές και κολάζ, ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι όπου τα παιδιά θα ενεργοποιήσουν την δημιουργική τους διάθεση μέσα από την εικαστική τέχνη, θα ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο της και θα πειραματιστούν με υλικά και τεχνικές.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, απέναντι από την Πινακοθήκη, σε έναν καταπράσινο χώρο μέσα στη φύση από τον εξαίρετο εικαστικό της Τέχνης, Χαρίτωνα Παπαδόπουλο.

Επιπλέον τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την Πινακοθήκη από άποψη χώρου και ρόλου, με ζητούμενο την οικοδόμηση φιλικής και ελκυστικής σχέσης των παιδιών και με το μουσειακό χώρο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά από 5 χρονών έως 12 και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν.

Θα γίνονται κάθε Τετάρτη, 18.30 με 20.00. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός μαθητών ανά τμήμα, θα ορισθεί νέα μέρα μαθημάτων.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος προκειμένου να τηρηθούν με προσοχή και απαρέγκλιτα τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης

Κόστος: 20€ το μήνα

Αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση texni-kilkis@hotmail.gr και στο τηλέφωνο 6946 595220 Σοφία Κεσίδου.

Ο Χαρίτων Παπαδόπουλος είναι σκηνογράφος-ενδυματολόγος, ζωγράφος και γλύπτης, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και δάσκαλος εικαστικών της Τέχνης.

Έχει επιμεληθεί σκηνικά, κοστούμια και φωτισμούς σε πολλές παραστάσεις, ( Ο Επαγγελματίας, Απόψε ούτε Άμλετ, ο Χρουσαϊτός και η Βασιλοπούλα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, Ο Δράκος, Ηρακλείδαι στο Θέατρο Βαφείο στην Αθήνα ) ενώ έχει στο ενεργητικό του ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και ομαδικές εκθέσεις . Έργο του κοσμεί το μουσείο της λίμνης Δοϊράνης και άλλα βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Γαλλία, Ελβετία κ.α.

Σχολιάστε