My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Θα ολοκληρωθεί το έργο σε Σφαγεία”

makridis-tonikidisΕπίσκεψη στα Δημοτικά Σφαγεία Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος απο τους υποψήφιους δημoτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ», Ευθύμη Παπαδόπουλο και Νίκο Στανημερόπουλο.

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού υποδέχτηκε ο πρόεδρος της επιχείρησης των Σφαγείων, Στάθης Μακρίδης, καθώς και το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων, για μια ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν την Επιχείρηση.

Ο κ. Τονικίδης είχε την ευκαιρία να εκφράσει στη διοίκηση και στους εργαζόμενους τις άριστες εντυπώσεις του για το έργο που επιτελείται στα Σφαγεία, έτσι ώστε να βοηθούνται τα μέγιστα παραγωγοί κι επαγγελματίες, με ευεργετικά για την τοπική κοινωνία αποτελέσματα.

makridis-tonikidis1Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων για τη διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, «έτσι ώστε να απαλλαγείτε απ` το άγχος», όπως χαρακτηριστικά είπε προς τους εργαζόμενους. «Η υπεράσπιση έστω και μιας θέσης εργασίας, καθώς κι η δημιουργία μιας νέας, έχουν εξαιρετική σημασία στις μέρες μας», υπογράμμισε.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής του «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» δεσμεύτηκε ότι η υπό αυτόν νέα Δημοτική Αρχή θα αγωνιστεί μαζί με τη διοίκηση της επιχείρησης για την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου επεξεργασίας των υπολειμμάτων από τα σφάγια, έργο που έχει μείνει ημιτελές λόγω άρνησης της πολιτείας να χρηματοδοτήσει τη συνέχειά του.

Από τη πλευρά του, ο κ. Μακρίδης αφού ευχαρίστησε τον επικεφαλής και τους υποψήφιους συμβούλους για την επίσκεψη, υπογράμμισε με έμφαση το γεγονός ότι τα Σφαγεία είχαν πάντα τη στήριξη του κ. Τονικίδη, ως προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κάθε φορά που κρίνονταν απαραίτητο.

«Μέχρι τώρα δεν έχω πει σε κανέναν τι να ψηφίσει σε εκλογές. Έχω, όμως, καθήκον να εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου σε πρόσωπα όπως ο Σ. Τσιτουρίδης, ο Δ. Τερζίδης, ο Β. Μπαλάσκας κι ο Π. Τονικίδης, που όποτε τους χρειαστήκαμε στάθηκαν στο πλάι μας», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Σφαγείων.

tonikidis-paulidouΜε Νιόβη Παυλίδου

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο κ. Τονικίδης δέχτηκε στο γραφείο του στο Επιμελητήριο την επίσκεψη της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Νιόβης Παυλίδου, η οποία συνοδεύονταν από τον πρώην Υπουργό, Γιάννη Μαγκριώτη και στελέχη του συνδυασμού της.

Ο κ. Τονικίδης είχε την ευκαιρία ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου να ενημερώσει την κ. Νιόβη για θέματα επιχειρηματικότητας στο νομό μας, υπογραμμίζοντας ότι η πρότυπη ΒΙΠΕ Κιλκίς συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία της, ενώ στάθηκε και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιμελητηριακός θεσμός, παρά τη τεράστια προσφορά του στο οικονομικό γίγνεσθαι.

Από τη πλευρά της, η κ. Παυλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αισιοδοξία την οποία διαπίστωσε ότι επικρατεί μεταξύ επιχειρηματιών του Κιλκίς κι από τις ενέργειες που γίνονται από το Επιμελητήριο και άλλους αναπτυξιακούς φορείς για στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε