My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Θ`ανοίγει και πάλι ο καταυλισμός

eidomeni-prosfyges-001Ο καταυλισμός της Ειδομένης θα ανοίγει και πάλι, κάθε φορά που η ΠΓΔΜ θα κλείνει τα σύνορα. Αυτό γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό, ο κ. Μουζάλας έχει ήδη δώσει εντολή στην Αστυνομία.

Αναφερόμενος στο μέτρο να κρατούνται προσωρινά οι πρόσφυγες σε βενζινάδικο χιλιόμετρα μακριά απ` τα σύνορα, ο κ. Μουζάλας το απέδωσε στο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με τις γραμμές του ΟΣΕ, οι οποίες είχαν καταληφθεί από μετανάστες.

Για την στάση της Ευρώπης, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομαγμένη Ευρώπη που μπορεί να κλείσει τα σύνορά της».

Όσο για τους εθελοντές, τονίζοντας ότι χωρίς αυτούς «δεν θα τα είχαμε βγάλει πέρα», πρότεινε να υπάρξει μια πιο συστηματική καταγραφή και διαχείριση τους «ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν φαινόμενα τόσο ανομίας όσο και κερδοσκοπίας από μεμονωμένες περιπτώσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία διαδηλωτών από το Συντονιστικό Ενάντια στον φράχτη του Έβρου, οι οποίοι διέκοπταν συχνά την ομιλία του κ. Μουζάλα, με συνθήματα και φωνές.

Σχολιάστε