My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Θέατρο Σκιών σε οικισμούς των Κρουσίων

Οι απίθανες περιπέτειες του Καραγκιόζη μπαίνουν σε κίνηση για να προσφέρουν γέλιο και δυνατές συγκινήσεις στα μικρά αλλά και στα πιο μεγάλα παιδιά!

Ο Δήμος Κιλκίς έχει προγραμματίσει πέντε παραστάσεις θεάτρου σκιών με τον Καραγκιόζη σε ρόλο Τρομερού Πειρατή αλλά και σε ρόλο γιατρού σε ισάριθμους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών μέσα στο Σεπτέμβριο.

‘’Ο Καραγκιόζης και ο Τρομερός Πειρατής’’ ανεβαίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Ίσωμα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Επτάλοφο και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στη Βάθη.

Μια μικρή ιδέα από την παράσταση ‘’Ο Καραγκιόζης και ο τρομερός πειρατής’’

Το Σαράι βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση. Ο Τρομερός πειρατής απειλεί να αρπάξει την κόρη του πασά μαζί με όλο του το θησαυρό. Ο πασάς ψάχνει να βρει κάποιον σωματοφύλακα για να προστατέψει την κόρη του. Ο λαϊκός μας ήρωας μπλέκεται από τον Χατζηαβάτη στην ιστορία αυτή και καταλήγει “Bodyguard” της Φατμέ! Προσπαθώντας να την προστατέψει από κάθε επίθεση του Πειρατή, θα την σώσει και θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα από τον πασά.

Ο Καραγκιόζης γιατρός

Η παράσταση ‘’Ο Καραγκιόζης γιατρός’’ θα δοθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στην Τέρπυλλο και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Ευκαρπία. Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό έργο όπου ο γλυκύτατος καμπούρης θέλοντας να κάνει πλάκα με τον φίλο του τον Χατζηαβάτη και να γελάσουν με έναν αξιωματικό από το Σαράι που είναι κατά φαντασίαν ασθενής καταλήγει να γίνεται ο γιατρός της γειτονιάς με όλους τους ήρωες του θεάτρου σκιών να σπεύδουν απεγνωσμένα στο ιατρείο του (παράγκα) αναζητώντας μια θεραπεία όπου εκεί τους υποδέχεται ο νοσοκόμος πιτσικόκος. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Όλες οι παραστάσεις θα παιχτούν από το Θέατρο Σκιών ‘’Τεχνόκοσμος’’ στις 20:00.

Σχολιάστε