My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η συγκλονιστική 93 χρονη κ. Μαρία!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, η 93χρονη κάτοικος Καστανερής κ. Μαρία πήρε στις 23 Νοεμβρίου εξιτήριο από το Νοσοκομείο Γουμένισσας, όπου είχε εισαχθεί με συμπτώματα covid στις 6 του ίδιου μήνα.

Στο νοσοκομείο της έγιναν δυο τεστ, που ήταν θετικά στο κορονοϊό, αλλά η ασθενής αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς με την αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδίου, λέγοντας ότι δεν ήθελε να στερήσει μια κλίνη από κάποιον νεότερο!

Μάταια οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθούσε να την μεταπείσει, αλλά η κ. Μαρία, όντας σε πλήρη διαύγεια αλλά με εμφανή την κόπωση, αρνητικοποιήθηκε και 17 μέρες μετά ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό και έφυγε όπως ήρθε χαμογελαστή και περήφανη!

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, αν αναλογιστεί κανείς πως στο Νοσοκομείο Γουμένισσας τα μέσα και ο εξοπλισμός είναι περιορισμένα, ενώ δύο πνευμονολόγοι, ένας παθολόγος, ένας βιοπαθολόγος και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, καταλαβαίνει κανείς το πάθος και την προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της εποχής.

Να σημειωθεί, ότι σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε το Νοσοκομείο με την κόρη της κ. Μάριας ενημερώθηκε ότι αυτή χαίρει άκρας υγείας, ενώ δόθηκε και η άδεια για δημοσιοποίηση του βίντεο κατά το εξιτήριο της.

Ένα μεγάλο εύγε στην 93χρονη συντοπίτισσά μας και σε όλους όσους της στάθηκαν σ` αυτήν την περιπέτειά της…

Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε