My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Η πολιτική ξανά στο προσκήνιο”

toutountzidis1Σε Μεγάλη Βρύση, Χέρσο και Ποντοηράκλεια  περιόδευσαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιορδανίδου – Ποζίδου Κούλα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παυλίδης Ιωσήφ και Σπίγκος Χρήστος που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω».

Το ζήτημα που αναδείχθηκε είναι η ανάγκη οι φετινές  εκλογές να γίνουν με διαφορετικά κριτήρια σε σχέση με τις προηγούμενες. Από το 2010 μέχρι σήμερα, ως χώρα και ως κοινωνία έχουμε βιώσει στιγμές και γεγονότα πρωτόγνωρα. Είναι απαραίτητο, η φετινή ψήφος να διαφέρει ως προς το παρελθόν αλλά και να μην toutountzidisαποτελέσει μέσο εκτόνωσης του θυμού και της οργής των πολιτών.

Είναι απαραίτητο οι φετινές εκλογές να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον των επόμενων γενεών, οι οποίες θα κληθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες των ασυλλόγιστων επιλογών του παρελθόντος. Η επιλογή ας γίνει με βάση τον ρεαλιστικό προγραμματικό λόγο που θέτει συγκεκριμένους στόχους, έχει όραμα, υπηρετεί πολιτικές με ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο και σκοπό την ανόρθωση της κοινωνίας.

Είναι ανάγκη η πολιτική να επανέλθει στο προσκήνιο και να δημιουργήσει έναν τόπο που παράγει αξιοποιώντας την εργατικότητα των κατοίκων του.

Σχολιάστε