My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η περιοδεία Μπόλαρη σε Κιλκίς

Επιμελητήριο_κιλκίςΠραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Απριλίου 2014 η επίσκεψη του  επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Συμμετέχω» Μάρκου Μπόλαρη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

 Στην συνάντηση που είχε ο κ. Μπόλαρης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη επισημάνθηκε από κοινού ότι το νομοθετικό πλαίσιο, που διαμορφώνεται για την λειτουργία των Επιμελητήριων με την κατάργηση της υποχρεωτικής συνδρομής των εγγεγραμμένων μελών οδηγεί στην περιθωριοποίηση της φωνής και της εν γένει εκπροσώπησης των Επίσκεψη_ΒΙΠΕμικρομεσαίων επιχειρήσεων, που κατοχυρώνεται με την λειτουργία των Επιμελητηρίων και σημείωσε ο κ. Μπολάρης ότι αυτό εξυπηρετεί την μεγέθυνση των ολιγοπωλίων.

Ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε για την μελέτη, που το Επιμελητήριο συνέταξε για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της αθρόας αύξησης της προμήθειας καυσίμων από όμορες χώρες, γεγονός που οδηγεί στην μείωση των εσόδων του Δημοσίου και συρρίκνωση της τοπικής αγοράς, αναφέροντας ότι υιοθετεί την πρόταση του Νοσοκομείο ΚιλκίςΕπιμελητηρίου για την καθιέρωση ειδικών κινήτρων για τους κατοίκους των παραμεθόριων περιοχών για την επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Μπόλαρης στη συνέχεια της περιοδείας του είχε συνάντηση με τον κ. Γεώργιο Μυλωνά, Πρόεδρο του ομίλου ALUMIL, και ανέφερε ότι στις προτάσεις του συνδυασμού είναι η ενεργοποίηση του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας στις κατοικίες με την συγχρηματοδότηση από την Περιφέρεια, κάτι που θα τονώσει το τομέα της οικονομίας Νοσοκομείο_εργαζόμενοιπου σχετίζεται με την οικοδομή.

Επίσης έγινε αποδέκτης προτάσεων για την λειτουργία προαστιακού σιδηροδρόμου και αντίστοιχου εμπορευματικού σταθμού για την εξυπηρέτηση των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, που βασικά έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό. Τις προτάσεις αυτές έκανε δεκτές ο κ. Μπόλαρης και υποστήριξε ότι οι συνεργασίες τοπικών φορέων και Περιφέρειας θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τον νομό.

Αντιπεριφέρεια ΚιλκίςΕν συνεχεία έγινε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θέμη Ανθρακίδη και το Προεδρείο των εργαζομένων, στην οποία ο κ. Μπόλαρης ανέφερε ότι η αιτία των προβλημάτων στο χώρο της υγείας είναι η ασκούμενη πολιτική, που σκοπό έχει την απαξίωση του ΕΣΥ και την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. Η απαξίωση αυτή λαμβάνει χώρα στην επέτειο των 30 ετών από την ίδρυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των 20 ετών από το θάνατο του Γ. Γεννηματά. Παράλληλα ο κ. Μπόλαρης ανέφερε ότι η Περιφέρεια στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» θα προχωρήσει σε λειτουργία των περιφερειακών κέντρων Υγείας, που τυχόν το Υπουργείο Υγείας διακόψει την λειτουργία τους.

Ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη στην έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης Κιλκίς και έγινε ανταλλαγή απόψεων.

Τέλος ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς με εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης.

Δελτίο τύπου από «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

Σχολιάστε