My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η πίτα των ηλεκτρολόγων του ν. Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, ο πρόεδρος Λάζαρος Παυλίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, πραγματοποίησαν την Κυριακή 16/02/2020, την Ετήσια Γενική τους Συνέλευση κι έκοψαν την πίτα τους.

Τυχεροί της πίτας αναδείχθηκαν οι Aλέξανδρος Τσέλιος και Λάζαρος Χρυσοχοΐδης. Ευχόμαστε αμφότερους πολλές και καλές δουλειές.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Hager και τους Χάρη Παπαγεωργίου, Γιώργο Καπετανάκη και Πέτρο Πατρικιάδη για την ευγενική χορηγία τους, με τον προβολέα LED με ανιχνευτή κίνησης, προηγμένης τεχνολογίας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να βρει τους ηλεκτρολόγους μας γερούς και υγιείς, ώστε να αντεπεξέρχονται στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν καθημερινά και δεν είναι άλλο από το να προφυλάσσουν τους καταναλωτές από τους σοβαρούς κινδύνους του ηλεκτρικού ρεύματος και να είναι δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.

Υπόλοιπα μέλη που παρευρέθησαν: Τάσος Μπαβέλης, Τάσος Ταγκαλίδης, Παντελής Παπαδόπουλος, Σίμος Τσοπουζίδης, Λεωνίδας Κασαπαντωνίου, Σάββας Νάκας, Γιάννης Μουρατίδης.

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς.

Σχολιάστε